Reboots 'Jaws' en 'Back to the Future' lijken nabij

Is dan niets meer heilig?

De distributie-samenwerking tussen DreamWorks en Walt Disney komt eind augustus 2016 tot een eind en dat betekent dat Steven Spielberg een nieuwe partner kan uitzoeken. De grote kanshebber - om meerdere redenen - lijkt Universal Pictures.

Enerzijds heeft Spielberg nog altijd kantoren op het terrein van Universal, ondanks de eerdere samenwerking met Paramount en voor aankomend jaar nog Walt Disney. Anderzijds heeft Spielberg een goede relatie met de dit jaar enorm succesvolle succesvolle studio, bijvoorbeeld doordat ze samen de kaskraker Jurassic World opleverden.

Niets aan de hand toch... Ware het niet dat het betrouwbare The Hollywood Reporter zegt te weten dat Spielberg graag reboots wil van de klassiekers Jaws en Back to the Future. De eerste werd uiteraard door Spielberg zelf geregisseerd. De filmmaker was uitvoerend producent bij Robert Zemeckis' Back to the Future. Beide titels zijn franchises van Universal.

En dat is nou net iets dat de de meeste filmliefhebbers liever niet zien gebeuren. Daarentegen is het niet heel onlogisch. Met bijvoorbeeld een reboot op komst van een vergelijkbare klassieker als Ghostbusters. Laten we voorlopig hopen dat THR er naast zit...



NieuwsFilm

meest populair