Algemeen

Kate Hudson te horen in 'Kung Fu Panda 3'

Ze vervangt Rebel Wilson in de rol van de koorddansende panda Mei Mei.

door Jan-Peter Rook op 06.09.2015 om 23:35 in Algemeen
Er heeft een mutatie plaatsgevonden binnen de stemmencast van Kung Fu Panda 3, het derde deel van de succesvolle Dreamworks Animation-reeks. THR meldt namelijk dat Rebel Wilson is vervangen door Kate Hudson. Het gaat om de rol van Mei Mei, een gekke koorddansende pandabeer die behoorlijk is geobsedeerd door Po (Jack Black).

De reden voor Wilsons vertrek is dat het verlengde productieschema van Kung Fu Panda 3 haar niet uitkwam. Sommige sequenties zullen nu opnieuw geanimeerd worden om te voldoen aan Hudsons bijdrage. De actrice vergezelt naast Black onder meer Jackie Chan, Lucy Liu, Angelina Jolie, David Cross, Seth Rogen, Dustin Hoffman, Bryan Cranston en J.K. Simmons.

In dit derde deel wordt Po herenigd met zijn biologische vader Li (Cranston). Samen gaan ze naar een verscholen pandaparadijs. Ondanks deze mooie hereniging moet hij ook zijn klauwen laten zien. Het pandaparadijs wordt namelijk bedreigd door de bovennatuurlijke slechterik Kai die de krachten heeft gestolen van verslagen Kung Fu Meesters. Samen met zijn oude vrienden en de andere panda's trekt Po opnieuw ten strijde.

Kung Fu Panda 3 van Alessandro Carloni en Jennifer Yuh komt in Nederland uit op 13 april 2016.

0 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

NieuwsFilm

meest populair