Eerste beelden uit 'Equals' met Kristen Stewart en Nicholas Hoult

Geruisloze clip met weinig emotie roept vraagtekens op.

Vermoedelijk volgend jaar verschijnt de film Equals van regisseur Drake Doremus, bekend van onder meer Breathe In (2013) en Like Crazy (2011), in de bioscoop. De film draait voorlopig eerst op een aantal filmfestivals. Hieronder kun je een eerste clip bekijken.

Zoals in onderstaande bijna geruisloze clip te zien, zijn de hoofdrollen toebedeeld aan Nicholas Hoult en Kristen Stewart. Andere rollen zijn voor Bel Powley, Guy Pearce en Jacki Weaver. Onlangs ging de film in première op het Venice Film Festival en binnenkort is er een vertoning tijdens het Toronto International Film Festival.


In Equals zien we een toekomstige maatschappij die The Collective wordt genoemd. De mensen hebben in die tijd niet langer emoties. Een van hen, Silas (Hoult), krijgt SOS (“Switched-On-Syndrome”), een ziekte die ervoor zorgt dat mensen depressief, gevoelig en angstig worden en liefde ervaren. Ondanks dat hij naar The Den, een plek waar mensen met de ziekte naar toe gaan om te sterven, moet, realiseert hij zich dat er iemand anders is die weet wat hij doormaakt.

NieuwsFilm

meest populair