Jason Momoa: 'Aquaman' wordt niets om grappen over te maken

Zijn DC-held wordt vrij serieus.

Met Batman v Superman: Dawn of Justice krijgen we niet alleen een episch gevecht te zien tussen Superman (Henry Cavill) en Batman (Ben Affleck), maar leren we ook nieuwe helden als Wonder Woman (Gal Gadot) en Aquaman (Jason Momoa) kennen. De acteur vertelde in een interview met ScreenRelish over zijn personage en denkt dat niemand meer grappen zal maken, als we hem eenmaal gezien hebben.

Uiteraard denkt hij dat zijn rol ”geweldig” gaat worden. Aquaman zal geen ”relaxte” held worden, als je hem vergelijkt met de vrij serieuze Batman en Superman die in het DC-filmuniversum spelen. ”Ik kan me niet voorstellen dat ik gewoon een boel grappen ga zitten maken. Ik bedoel, ik denk niet dat het zo gaat worden.”

Maar de acteur zal ook niet al teveel elementen meenemen uit zijn eerdere werk. ”Ik denk niet dat Aquaman wat dorpjes gaat verkrachten en verwoesten,” refereerde de acteur naar zijn rol als Khal Drogo in HBO-serie Game of Thrones. En grappen zullen we dus ook niet meer maken over zijn personage.

”Weet je, het is lief en grappig, ik bedoel, dat mensen hem belachelijk maken en er heel wat grappen over hem bestaan. Maar ik denk, ‘Nou… wacht maar. Laten we maar gewoon even wachten. En dan kunnen we grappen gaan maken…’”

Hoe groot de rol van het personage wordt in de film is niet bekend. De informatie die gelekt is over de film, wijst erop dat zijn rol slechts een cameo wordt. Maar we zullen uiteraard moeten wachten tot maart, als de film draait.



NieuwsFilm

meest populair