Baron Zemo belangrijkste schurk 'Captain America: Civil War'

Elizabeth Olsen vindt het de beste Marvel-film tot nu toe.

Tijdens het Festival de Deauville sprak actrice Elizabeth Olsen redelijk uitgebreid over haar rol in het Marvel filmuniversum. Ze speelt sinds Avengers: Age of Ultron de rol van Scarlet Witch, een personage met telekinetische krachten. In het interview ging ze niet alleen in op haar rol in Captain America: Civil War, maar onthulde ze ook een nieuw feit rond de film.

Dat nieuwe feit betreft Daniel Brühl, die de rol van Baron Zemo speelt in de film. Lange tijd was onzeker hoe groot zijn rol precies was zou worden in de film en Olsen heeft daar nu duidelijkheid over gegeven. ”Brühl is een geweldige acteur en hij speelt er de grote schurk in. Hij is fantastisch! Het is een film over mensen, in plaats van een film over robots. Dus het is duisterder en dat mag ook, omdat ditmaal dieper in de denkwereld van mensen wordt gekeken, in plaats van machines.”

Haar personage zal in de film een flinke ontwikkeling doormaken. ”Ze is iemand die krachtiger is dan ze aan kan en ze wordt als gevolg daarvan gek. En ze is als een wildcard, je weet nooit of ze nou een heldin of een slechterik is en dat maakt het een erg leuke rol.”

Verder denkt Oslen dat de film van de broers Joe en Anthony Russo de beste Marvel-film tot nu toe wordt. ”Echt waar! Ik kijk er erg naar uit om de hele film te zien. Ik hoefde maar vijf weken op de set te zijn, dus ik heb niet alles mogen zien.”

Civil War laat zien hoe de Avengers onderling verdeeld raken. Captain America (Chris Evans) en Iron Man (Robert Downey Jr.) zullen het tegen elkaar opnemen, elk gesteund door een eigen team. Vanaf 5 mei 2016 is de film in de bioscopen te zien.



NieuwsFilm

meest populair