Simon Kinberg werkt aan vervolg 'Fantastic Four'

Hij gaat ook in op de negatieve reacties.

Josh Tranks Fantastic Four was een box office flop en kritisch ook niet bepaald een succes. Toch lijkt 20th Century Fox een vervolg te willen maken. In een interview met MTV News onthulde schrijver en producent Simon Kinberg toch te werken aan het vervolg dat voor 2017 gepland staat.

”Ik focus me echt op de volgende,” aldus Kinberg. ”Ik geloof dat er een geweldige Fantastic Four film ligt, die we gemaakt hebben met de cast. Dus ik moet nog uitvogelen wat dit wordt. We vogelen uit wat die film zal zijn. Ik wil daar zorg voor dragen.”

Kinberg was wel teleurgesteld door de reacties. ”Dat de fans het niet leuk vonden is jammer. Ik vind hen belangrijker dan wie dan ook. Maar ik heb me er niet helemaal in onder gedompeld. Denk ik dat [de film] oneerlijk behandeld is? Ik weet het niet.”

Ook wilde Kinberg vertellen over de problemen achter de schermen. ”Ik heb aan veel films meegewerkt met een goede sfeer achter de schermen, die niet goed werden. Ik heb ook veel moeilijke sets meegemaakt, waarvan de film uiteindelijk goed ontvangen is. Er zit veel achter het maken van die film. Het is moeilijk als je een film maakt; films zijn gewoon moeilijk om te maken.”

NieuwsFilm

meest populair