Algemeen

Simon Kinberg werkt aan vervolg 'Fantastic Four'

Hij gaat ook in op de negatieve reacties.

door Jim Pedd op 15.09.2015 om 12:06 in Algemeen
Josh Tranks Fantastic Four was een box office flop en kritisch ook niet bepaald een succes. Toch lijkt 20th Century Fox een vervolg te willen maken. In een interview met MTV News onthulde schrijver en producent Simon Kinberg toch te werken aan het vervolg dat voor 2017 gepland staat.

”Ik focus me echt op de volgende,” aldus Kinberg. ”Ik geloof dat er een geweldige Fantastic Four film ligt, die we gemaakt hebben met de cast. Dus ik moet nog uitvogelen wat dit wordt. We vogelen uit wat die film zal zijn. Ik wil daar zorg voor dragen.”

Kinberg was wel teleurgesteld door de reacties. ”Dat de fans het niet leuk vonden is jammer. Ik vind hen belangrijker dan wie dan ook. Maar ik heb me er niet helemaal in onder gedompeld. Denk ik dat [de film] oneerlijk behandeld is? Ik weet het niet.”

Ook wilde Kinberg vertellen over de problemen achter de schermen. ”Ik heb aan veel films meegewerkt met een goede sfeer achter de schermen, die niet goed werden. Ik heb ook veel moeilijke sets meegemaakt, waarvan de film uiteindelijk goed ontvangen is. Er zit veel achter het maken van die film. Het is moeilijk als je een film maakt; films zijn gewoon moeilijk om te maken.”

20 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

adofmirosch

Avatar

Huh? Dit zag ik niet aankomen.
Waarom zou fox nog eens miljoenen willen weg gooien.
Heb f4 nog niet gezien maar heb van velen gehoord dat die matig is.

Ed Crane

Avatar

”Ik focus me echt op de volgende,” aldus Kinberg. ”Ik geloof dat er een geweldige Fantastic Four film is, die we gemaakt hebben met de cast. Dus ik moet nog uitvogelen wat dit is. We vogelen uit wat die film zou zijn. Ik wil daarvoor zorgen.”

Wat is dit voor gezwets :?

benjamin

Avatar

Afgaande op de ontvangst van dit deel lijkt mij dat er niet direct veel publiek zal zijn voor een vervolg en je haast op voorhand al een nieuwe flop hebt. En waar slaat die uitleg op die hij geeft? Ook dat laatste deel over de problemen op set is zo'n vage bullshit die niet direct van toepassing lijkt op deze extreme situatie.

Gigan72

Avatar

Wel een vervolg op deze shit maar geen vervolg op bv Dredd O+

Chrischzz

Avatar

Ed Crane "”Ik focus me echt op de volgende,” aldus Kinberg. ”Ik geloof dat er een geweldige Fantastic Four film is, die we gemaakt hebben met de cast. Dus ik moet nog uitvogelen wat dit is. We vogelen uit wat die film zou zijn. Ik wil daarvoor zorgen.”

Wat is dit voor gezwets :?"


Ik wil weten wat voor skunk hij gerookt heeft.
Alles lijkt er beter door te worden..

Ed Crane

Avatar

"Het is moeilijk als je een film maakt, films zijn gewoon moeilijk om te maken.”

dlippold

Avatar

Fant4Stic afgelopen weekend gezien. Ik moet zeggen dat het me eigenlijk wel mee is gevallen. Het is geen super film, dat zeker niet. Maar hij was best vermakelijk.

adofmirosch

Avatar

Gigan72 "Wel een vervolg op deze shit maar geen vervolg op bv Dredd O+"


Gelukkig dat taken 4 zeker is.

SunChaser

Avatar

Dat hij eraan werkt zegt niet dat ie er komt, de studio heeft geen groen licht gegeven vooralsnog
Maar ze moeten sowieso er weer een maken

eltorro

Avatar

Moet ook wel zeggen dat de film reuze mee viel, zelfs Dr. Doom viel mee en had ook een gave scene. Het nadeel is alleen dat er niet zo veel actie in zat en dat het eindgevecht saai was. De film was ook veelte kort. Van mij appart komen ze met een vervolg zolang die maar net zo bloederig is.

jaime91

Avatar

benjamin "Afgaande op de ontvangst van dit deel lijkt mij dat er niet direct veel publiek zal zijn voor een vervolg en je haast op voorhand al een nieuwe flop hebt. En waar slaat die uitleg op die hij geeft? Ook dat laatste deel over de problemen op set is zo'n vage bullshit die niet direct van toepassing lijkt op deze extreme situatie."


Ik heb de film (nog) niet gezien dus ik kan niet oordelen over de film zelf maar ik ben het met je eens dat ik het bizar vind dat ze de sequel toch doorzetten. De film is een gigantische flop, en werd overal matig tot slecht beoordeeld. Hoe denken ze de mensen naar de bios te lokken voor een sequel? Wie gaat daar nou nog zijn geld aan uitgeven? Ongeacht of de sequel goed zal zijn of niet, ik acht de kans zeer klein dat de film meer zal gaan opbrengen dan het eerste deel.

Dit is inderdaad miljoenen in de prullenbak gooien, en waarvoor? Alleen maar omdat ze bij Fox te koppig zijn om Marvel de rechten terug te geven? Bizar.

jaime91

Avatar

SunChaser "Dat hij eraan werkt zegt niet dat ie er komt, de studio heeft geen groen licht gegeven vooralsnog
Maar ze moeten sowieso er weer een maken"


Oh jawel hoor. De datum is al geprikt, hij komt uit op 9 juni 2017.

SanneWinchester

Avatar

jaime91 "De film is een gigantische flop, en werd overal matig tot slecht beoordeeld. Hoe denken ze de mensen naar de bios te lokken voor een sequel? Wie gaat daar nou nog zijn geld aan uitgeven? "


Precies dit. Ik heb zelf een pasje van Pathe waardoor ik de film een soort van gratis kan zien. Ik ben hier alleen heen gegaan omdat mijn vriend wilde, ik hoefde deze echt niet te zien, zelfs 'gratis' niet. Ik ga ook echt absoluut niet naar het vervolg ervan. Wat een vreselijk film vond ik dit.

Oreo

Avatar

No thanks. Ik vond hem niet leuk. Ze bouwden de film veel te traag op, waardoor de eerste helft echt saai is en je tegen het eind van de film teleurgesteld bent omdat de finale weinig voorstelt.

Banned

Avatar

Als je nog moet "uitvogelen" wat het vervolg moet worden op een slechte film die ook geen geld heeft opgebracht dan denk ik dat ik dat ze een dooie koe aan het genezen zijn...

Olrik

Avatar

Ik hoop dat deze film er niet komt. Wat een verschrikkelijke film was Fantastic Four...

Glennekeeeee

Avatar

adofmirosch "Gelukkig dat taken 4 zeker is."


Waar heb je dat gelezen? of was dit een mop?

Jaime91 " Oh jawel hoor. De datum is al geprikt, hij komt uit op 9 juni 2017. "


Nuja, sequels krijgen wel sneller een datum geprikt nog voordat de eerste uitkomt en er zijn al meerdere datums gesneuveld van een sequel omdat de eerste tegenviel dus zou hier ook maar eens het geval kunnen zijn. Ik denk zelfs, of die sequel er nu komt of niet, dat de datum zoiezo zal veranderen want als er nu nog nagedacht moet worden over hoe die film gaat worden zullen ze wel zeer snel moeten werken om alles af te handelen tegen dan.

OT: Ik snap die Kinberg echt niet qua uitleg. En zouden ze echt het risico zo snel willen lopen om nog eens geld te verliezen? Op termijn moet je nog éen maken ja voor de rechten maar zo snel toch nog niet :p

Of misschien is het een apart contract waarin staat dat ze 2 films op korte termijn moeten verwezelijken om de rechten te behouden maar zou me raar lijken

Greaterfool

Avatar

Alles om de rechten maar uit de handen van Marvel te houden.

dawgrule

Avatar

Ed Crane "”Ik focus me echt op de volgende,” aldus Kinberg. ”Ik geloof dat er een geweldige Fantastic Four film is, die we gemaakt hebben met de cast. Dus ik moet nog uitvogelen wat dit is. We vogelen uit wat die film zou zijn. Ik wil daarvoor zorgen.”

Wat is dit voor gezwets :?"


Gewoon een hele slechte vertaling van het originele artikel:

“I’m really focused on the next one,” Kinberg said, adding that he hasn’t yet had the time to decompress and unpack the experience of making and releasing “Fantastic Four.” Production on “X-Men: Apocalypse” — which Kinberg also produced and wrote — began soon after “Fantastic Four” was released, and only recently wrapped shooting.

'I want to go make a great movie. It was an opportunity to do that. I do believe there is a great ’Fantastic Four’ movie that we’ve made with that cast. So I’m gonna figure out what that is.”

M0vieFreak

Avatar

Ik vind het zeker geen slechte film en hoop nog wel op een vervolg. Het was een goede cast en ze mogen zeker wel een deel twee maken.

NieuwsFilm

meest populair