Clip 'The Martian': Mars moet vrezen voor Matt Damons botanische vaardigheden

Kan hij overleven op Mars?

Er is een nieuwe clip vrijgegeven van Ridley Scotts The Martian. Hoofdpersoon Mark Watney (Matt Damon) maakt in de geinige clip duidelijk dat Mars moet vrezen voor zijn ”botanische vaardigheden”. Hij moet zo’n vier jaar overleven op zijn eigen vaardigheden en dus is het verbouwen van voedsel een pré.


Tijdens een bemande missie naar Mars, worden de astronauten overvallen door een harde storm. Van astronaut Mark Watney wordt gedacht dat hij de storm niet overleefd heeft en zijn bemanningsleden laten hem achter op de rode planeet. Maar hij heeft het gehaald en is nu alleen op een planeet waar hij niet kan overleven. Met wat voorraden moet hij uitgaan van zijn eigen vindingrijkheid en geest, om de Aarde ervan te verwittigen nog in leven te zijn. Miljoenen kilometers verderop, werken de NASA en een internationaal team van wetenschappers om de Marsman terug naar de Aarde te halen.

Naast Damon, die de rol van Watney speelt, zien we in de film ook Kate Mara (Beth Johanssen), Jessica Chastain (Melissa Lewis), Kristen Wiig (Annie Montrose) en Sebastian Stan (Chris Beck). Vanaf 1 oktober in de bioscoop.

NieuwsFilm

meest populair