Kristen Bell aan de 'CHiPs'-film toegevoegd

Ze zal het scherm delen met Dax Shepard (als Jon Baker) en Michael Peña (als Frank Poncherello).

Hoewel het project al een decennium in de maak is, krijgt de verfilming van de jaren 70 tv-serie CHiPs steeds meer vorm sinds een jaar terug. Toen kondigde Warner Bros. aan bezig te zijn met de adaptatie. Dax Shepard zal de actiekomedie schrijven en regisseren. Uiteraard zal hij ook een gewichtige rol vervullen, evenals Michael Peña. Zij zullen respectievelijk optreden als motorpolitieagenten Jonathan 'Jon' Baker en Frank 'Ponch' Poncherello die een stokje voor de dagelijkse gang van criminaliteit steken.

Nu is het nieuws vrijgekomen dat Kristen Bell (tevens de vrouw van Shepard) aan de cast is toegevoegd in een tot zover onbekende rol. Andere namen die momenteel verbonden zijn met de CHiPs-film: Adam Brody, Rosa Salazar en Vincent D'Onofrio. De Jurassic World-acteur zou de slechterik op zich moeten nemen.

Meer is er nog niet bekend over deze verfilming, behalve dat Peña een tijdje terug tegenover Collider onthulde dat de prent 16+ moet worden en dat ze de toon van de Lethal Weapon-films willen hanteren, hoewel er minder humor aanwezig zal zijn en meer actie. Daarnaast gaf Peña aan dat ze zich nauwgezet op het plot concentreren en niet een film willen maken met twee clowns in de hoofdrollen.



NieuwsFilm

meest populair