Alles gaat eraan in definitieve trailer 'The Hunger Games Mockingjay - Part 2'

Het Capitol en President Snow vs. Katniss en haar handlangers.

Over zo'n anderhalve maand staan de fans van de Hunger Games-films te trappelen om het sluitstuk The Hunger Games: Mockingjay - Part 2 te mogen aanschouwen op het witte doek. Hieronder de definitieve trailer voor de YA-fantasyfilm die mogelijk de grens van $1,0 miljard zal gaan passeren.

Jennifer Lawrence is uiteraard weer te zien als Katniss Everdeen, het symbool van de opstand tegen het Capitool. In dit deel zal leider Snow, gespeeld door Donald Sutherland, zich echter moeten overgeven aan het volg op uit verschillende districten. Hoe dit exact gaat verlopen zie je vanaf 18 november in de Nederlandse bioscoop.

Andere rollen in de film van Francis Lawrence (Constantine, Water for Elephants) zijn in handen van namen als Liam Hemsworth, Woody Harrelson, Natalie Dormer, Elizabeth Banks, Philip Seymour Hoffman, Stanley Tucci en Julianne Moore. De eerdere drie delen noteerden gezamenlijk $2,3 miljard aan de wereldwijde bioscoopkassa's. Catching Fire bleek tot op heden het succesvolst met $864,9 miljoen.



NieuwsFilm

meest populair