Prachtige nieuwe trailer 'The Good Dinosaur'

Weet de nieuwe Pixar-film sterker te presteren dan Inside Out of misschien zelfs Minions?

Met een opbrengst van $353,8 miljoen is Pixars Inside Out de financieel succesvolste animatiefilm tot op heden in de States. Daarmee verdiende het meer dan de wereldwijde financiële koploper, Minions. Die animatiefilm staat mondiaal ondertussen op $1.146,2 miljoen. Inside Out doet het met $792,2 miljoen overigens ook zeer goed. Misschien kan Pixars The Good Dinosaur het de Despicable Me spin-off wel wereldwijd moeilijk maken.

Het is uiteraard een slimme zet van Walt Disney/Pixar om een animatiefilm te maken rond dinosauriërs, aangezien kinderen tot een jaartje of tien helemaal dol zijn op de prehistorische dieren. Mogelijk wordt er ook geprofiteerd van het enorme succes van Jurassic World, met bijna $1,7 miljard de tot op heden financieel succesvolste film van 2015.

In de film van Peter Sohn komen de stemmen van onder meer Neil Patrick Harris, Judy Greer, Bill Hader, Frances McDormand en John Lithgow. The Good Dinosaur draait vanaf 25 november in de Nederlandse (3D) bioscoop. Hieronder een hagelnieuwe trailer:



NieuwsFilm

meest populair