Marvel Studios wil F. Gary Gray voor 'Black Panther'

En nieuw promobeelden van Black Panther, War Machine, Ant-Man en de andere helden uit 'Civil War.'

Het lijkt voor de wind te gaan met regisseur F. Gary Gray. In het verleden was hij nog verantwoordelijk voor titels als The Negotiator (1998), The Italian Job (2003) en Be Cool (2005) en eerder dit jaar boekte hij een enorm succes met het goed ontvangen Straight Outta Compton. Gisteren werd duidelijk dat hij de voornaamste kandidaat is om Fast & Furious 8 te regisseren en nu blijkt hij ook in beeld te zijn bij Marvel Studios.

De studio achter het Marvel Cinematic Universe is ondertussen gestart om Black Panther, de negentiende deel in de filmreeks, op te tuigen. Marvel heeft bekendgemaakt dat Joe Robert Cole is aangesteld om het script te schrijven. Volgens de geruchten zou Gray het script moeten vertalen naar het witte doek.

Marvel zou volgens TheWrap echter wachten met het aantrekken van een regisseur tot het script is afgerond. Eerder liepen onderhandelingen met Selma-kopvrouw Ava DuVernay stuk.

In de superheldenfilm zien we Chadwick Boseman (42, Get on Up) als de titelheld - al te zien in [/i] (2016) - en vanaf 6 juli 2018 moet [i]Black Panther in de bioscoop te zien zijn.

Hieronder een reeks promotinonele afbeeldingen van onder meer Black Panther, War Machine (Don Cheadle) en Ant-Man (Paul Rudd) voor Marvels Captain America: Civil War.

















NieuwsFilm

meest populair