Eerste trailer 'Mannenharten 2'

Onder meer Barry Atsma en Daan Schuurmans terug op het vervolg op de komedie uit 2013.

In 2013 was de film Mannenharten van regisseur Mark de Cloe een redelijk succes. De remake van de Duitse komedie Männerherzen (2009) noteerde bijna €4 miljoen aan de Nederlandse bioscoopkassa. Bijna op hetzelfde moment als dat Star Wars: The Force Awakens zijn première beleeft, gaat ook Mannenharten 2 draaien.

Dutch FilmWorks heeft de eerste trailer vrijgegeven, gevolgd door het bijhorende affiche. De komedie is opnieuw geregisseerd door De Cloe. Vanaf 17 december in de bioscoop.


In Mannenharten 2 is er veel, maar ook weinig veranderd in de levens van de mannen. Zo drijft de baby van Wouter (Jeroen Spitzenberger) en Nicole (Katja Herbers) hen vooral uit elkaar, besluit Tim (Daan Schuurmans) - die net terug is van zijn reis - een tijdje single te blijven en valt womanizer Dennis (Barry Atsma) als een blok voor een nieuw zangtalent. Niels (Fabian Jansen) gooit het na een cursus vrouwen versieren over een hele andere boeg en de hopeloos romantische Younes (Mingus Dagelet) zoekt overal in Amsterdam naar het meisje waar hij één onvergetelijke nacht mee beleefde.



NieuwsFilm

meest populair