Mannenharten (2013)

Romkom over zes mannen en hun complexe gevoelens. Regisseur Mark de Cloe maakt vooral indruk met de kleine, menselijke scènes.
play

5,5 details

  • 97 Min
  • Komedie
  • Nederland
97 Min Nederland

Het verhaal van zes stadse mannen in een sportschool, op een keerpunt in hun leven. Ze zijn op zoek naar hun plek in het leven en naar degene die ze aan hun zijde willen. Verbonden door de uren waarin ze zich in het zweet werken, leren we ze allemaal kennen. Bijvoorbeeld het verlegen type, zoekend naar een vrouw voor het leven. Of de man die al jaren bezet is, maar in paniek raakt door zijn naderende vaderschap.

Regie
Mark de Cloe
Cast
Barry Atsma, Georgina Verbaan, Daan Schuurmans, Katja Herbers, Hadewych Minis, Ton Kas, Jeroen Spitzenberger, Loek Peters, Sanne Vogel, Liliana de Vries, Teun Kuilboer, Dave Mantel, Marcel Musters, Kim Feenstra, Jon van Eerd, Mimi Ferrer, Celine Prins, Eric Kabongo.
Release
28.11.2013
Release NL
28.11.2013
Release DVD
18.03.2014

Beste filmliefhebber,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt. Dit vinden wij jammer, want FilmTotaal is dankzij onze advertenties gratis toegankelijk. Graag willen we je vragen een uitzondering te maken voor FilmTotaal. Hoe je dat moet doen lees je hier.

M.v.g FT

Filmtotaal Recensie

Regie: Mark de Cloe | Cast: Jeroen Spitzenberger (Wouter), Daan Schuurmans (Tim), Barry Atsma (Dennis), Teun Kuilboer (Frank), Fabian Jansen (Niels), Jon van Eerd (Roy), Katja Herbers (Nicole), Georgina Verbaan (Suzanne), Hadewych Minis (Laura), e.a. | Speelduur: 100 minuten | Jaar: 2013

De moderne (heteroseksuele) man heeft het niet bepaald gemakkelijk. Hij moet stoer doch verzorgd zijn. Hij moet frequent in het krachthok rondhangen, maar niet lijden aan het Adoniscomplex - het ziekelijk nastreven van een onrealistisch, mannelijk schoonheidsideaal. Daar komt nog eens bij dat hij flink carrière moet maken, genoeg tijd voor zijn gezin, vrienden en lieftallig wederhelft moet inruimen en ook nog eens compleet zen met zichzelf moet zijn. Nee, de man van nu heeft het zwaar. Tot overmaat van ramp spreken vrouwen een voor de moderne man compleet vreemde taal en moet een echte man ook nog eens zijn gevoelens laten zien.

videotrailers & clips

alle artikelen (5)

Mannenharten Nieuwsberichten

Laatste reviews

Er zijn nog geen reviews geschreven voor deze film.

Schrijf de eerste review!

Laatste reacties

rebel1984

"...2e kerstdag samen met mijn vrouw gekeken... Was toch zeker een leuke feel good movie vd kerst :)......."

FOTOPOSTERS & MOVIESTILLS

Mannenharten

acties