TV-tips voor komende week

Met o.a. The Incredibles en Argo!

Iedere dag kiest FilmTotaal een filmtip uit. Dit zijn onze keuzes voor komende week. Alle films voor vandaag kan je bekijken in het Filmsoptv overzicht. Mocht je zelf een website of APP willen maken met deze films gebruik dan onze API.

Bekijk de afbeelding

The Incredibles (2004)

Zaterdag 10 oktober om 20:30 op SBS6
Regie: Brad Bird

Mr. Incredible is een superheld. Tenminste, dat was hij, tot een lading rechtzaken gericht tegen superhelden ervoor zorgde dat ze allemaal een nieuwe identiteit aangemeten kregen door de overheid. Bob Parr, zoals Mr. Incredible nu heet, leeft met zijn vrouw Helen (voormalig Elastigirl) en hun drie kinderen (Violet, Dash en Jack Jack) een normaal leventje, maar dat bevalt hem helemaal niet. Wanneer hij de kans krijgt om opnieuw de rol van superheld te spelen grijpt hij deze met beide handen aan. Het blijkt echter een val te zijn van een oude aartsvijand.
Bekijk de afbeelding

Argo (2012)

Zondag 11 oktober om 20:30 op NET5

Argo is gebaseerd op een artikel uit 2007 dat werd geplaatst in het tijdschrift Wired. Hierin werd het waargebeurde verhaal verteld over hoe de CIA in 1979 Amerikaanse burgers uit Tehran in Iran redde, door te doen alsof er een sciencefiction film werd gemaakt.
Bekijk de afbeelding

The Devil Wears Prada (2006)

Maandag 12 oktober om 20:30 op RTL8

Andrea verhuist van een klein dorpje naar New York waar ze een baan versiert bij één van de grootste modebladen. Ze wordt de assistente van de hoofredactrice Miranda Priestley. Het werken voor de grillige Miranda blijkt echter onvoorstelbaar lastig.
Bekijk de afbeelding

Thunderball (1965)

Dinsdag 13 oktober om 20:30 op RTL7

Een Britse bommenwerper met twee atoombommen aan boord wordt gestolen, waarna James Bond wordt ingeschakeld om het vliegtuig op te sporen. S.P.E.C.T.R.E. kondigt aan dat ze het vliegtuig in hun bezit hebben en de bommen zullen gebruiken tenzij ze voor 100 miljoen aan diamanten ontvangen.
Bekijk de afbeelding

V for Vendetta (2005)

Woensdag 14 oktober om 22:15 op SBS9

In een futuristische toekomst is Groot-Brittannië een totalitaire staat geworden. Tegen deze achtergrond wordt de jonge vrouw Evey (Nathalie Portman) van de dood gered door een gemaskerde man, beter bekend als "V". V is weergaloos en charismatisch, maar vooral meester in list en bedrog en zeer bekwaam in de vechtkunst. Hij ontketent een revolutie als hij twee belangrijke regeringsgebouwen opblaast en het door de regering gecontroleerde radio- en TV-station overneemt. V spoort zijn burgervrienden aan in opstand te komen tegen de tirannie en onderdrukking van het onmenselijke schrikbewind. Als Evey de waarheid blootlegt over V's mysterieuze achtergrond en hiermee ook de waarheid over zichzelf ontdekt, is zij zijn onwaarschijnlijke bondgenoot in de strijd voor vrijheid en gerechtigheid in een samenleving die geplaagd wordt door wreedheid en corruptie....
Bekijk de afbeelding

Rescue Dawn (2006)

Donderdag 15 oktober om 20:30 op SBS9

RESCUE DAWN is het tweede eerbetoon van Herzog aan de onverwoestbare overlevingsdrang van de tijdens Vietnamoorlog neergehaalde piloot Dieter Dengler die Vietcong-gevangenschap en ondoordringbare jungle moet overwinnen.
Bekijk de afbeelding

Mystic River (2003)

Vrijdag 16 oktober om 21:10 op Canvas

Drie jeugdvrienden, Jimmy Markum (Penn), Sean Devine (Bacon) en Dave Boyle (Robbins), worden na jaren weer herenigd door de moord op Jimmy's oudste dochter. Sean is rechercheur geworden en onderzoekt de zaak. Ex-crimineel Jimmy zint ondertussen op wraak, terwijl de labiele Dave nog altijd worstelt met een trauma uit het verleden. Door deze omstandigheden wordt de onderlinge band van de drie op de proef gesteld, en oude wonden worden opengereten...


NieuwsFilm

meest populair