'Back to the Future'-datum 21 oktober 2015 is geschiedenis

'Back to the Future'-datum 21 oktober 2015 is geschiedenis

Nike Mags aangekondigd (!) en bekijk de speciale video 'Fueled by the Future' en een speciale boodschap van Doc Brown.

Gisteren was het dan eindelijk 21 oktober 2015, een belangrijke datum in het tweede deel in de Back to the Future-franchise. Vandaag is die dag dus geen toekomst meer. Na al heel wat leuke dingen te hebben gezien verschenen gisteren uiteraard weer wat nieuwe video's, met medewerking van Marty McFly (Michael J. Fox) en Doc Brown (Christopher Lloyd).

Hieronder zie je video's van Universal Pictures en Toyota. De eerste bevat een boodschap van Doctor Emmett Brown, vooral bedoeld om de Back to the Future 30th Anniversary Trilogy te promoten.


In de onderstaande video van Toyota zien we Fox en Lloyd in een hedendaagse variant op de vuilnis-naar-brandstof-scène, gemaakt ter gelegenheid van de Toyota Mirai, de eerste brandstofcelauto van het merk.


Tevens kondigde Nike officieel de Nike Mags aan. De zelfveterende schoenen verschijnen in het voorjaar. Je kunt ze overigens niet zomaar kopen. Er verschijnt een gelimiteerde oplage en de schoenen komen beschikbaar via een veiling. De opbrengst gaat geheel naar Michael J. Fox Foundation for Parkinson's Research.



NieuwsFilm

meest populair