Trinity op nieuwe foto's 'Batman v Superman: Dawn of Justice'

Trinity op nieuwe foto's 'Batman v Superman: Dawn of Justice'

En lees veel info over de superheldenfilm!

Er is een heleboel materiaal vrijgegeven rond Batman v Superman: Dawn of Justice. Niet alleen zijn er nieuwe afbeeldingen van de film, waaronder van Batman (Ben Affleck), Superman (Henry Cavill) en Wonder Woman (Gal Gadot), ook spreken Michael Shannon, Amy Adams én Zack Snyder over de film.

Eerst maar eens Michael Shannon. Hij sprak met Cinemablend over de film en zijn rol daar in. Hij verduidelijkte de grote verwarring rond de rol van General Zod in de film. "Ja, ik zeg wat dingen. Niet veel! Ik bedoel, ik ben dood, ik ben net als een geest. Denk maar aan Russell Crowe in de eerse. Jor-El. Om de een of andere reden blijven die geesten van Krypton hangen. Je kan mijn nek wel breken, maar mij de mond niet snoeren."

Ook regisseur Zack Snyder had de nodige dingen te vertellen over de film. In een gesprek met CBR vertelde hij over wat hij met Batman voor ogen had. "Ik had een erg sterk idee over wat ik wilde doen. Ik wilde een Batman die anders zou zijn dan de eerderen. Geen geharnaste Batman dus. Ik wilde ook een oudere Batman, eentje die wat angstig is voor de strijd. Op die manier was Ben Affleck perfect."

En dan is er nog een statement van actrice Amy Adams over de humor in de film. Zij vertelde Heroic Hollywood dat er zeker wat humor in de film zit. "Er zitten zeker wat grappige momenten in, met bat-suits en dergelijke."

Tot slot nog de afbeeldingen van Totalfilm. Eerst een poster en daarna vier afbeeldingen uit de film, die in maart in première zal gaan.

Bekijk de afbeelding

Bekijk de afbeelding

Bekijk de afbeelding

Bekijk de afbeelding

Bekijk de afbeelding



NieuwsFilm

meest populair