Zack Snyder over verbinden Batman, Wonder Woman en Superman

Zack Snyder over verbinden Batman, Wonder Woman en Superman

Hij ging verder in op de trucjes van de Batmobile en onthulde dat er snel een trailer vrijgegeven wordt.

Regisseur Zack Snyder en Ben Affleck vertelden vorige week nog een boel over Batman v Superman: Dawn of Justice. In een interview met 411Mania ging Snyder nog veel meer in op de film en onthulde hij nieuwe details. Zo blijkt er snel een trailer online te komen, vertelde hij over de Batmobile en over het verbinden van de DC-films.

”We werken richting Justice League en ik wilde echt de mogelijkheid creëren van een wereld waarin zij samen leven,” begon Snyder over het verbinden van de drie grootste DC-superhelden, die nooit eerder samen te zien waren. ”Tot nu toe was het moeilijk om te suggereren dat er een wereld is waarin Batman en Superman en Wonder Woman en anderen samen kunnen bestaan. Dat was een van de dingen die ik echt wilde bereiken.”

Ook vertelde Snyder wat over de nieuwe Batmobile. ”Je weet dat het allemaal leuke dingen heeft. Het heeft tegenmaatregelen – we praten daar altijd voer omdat mensen denken ‘Wat zijn tegenmaatregelen?’ Nou, als ik als eerste een raket af zou vuren, komen er vlammen uit bepaalde gaten, om ervoor te zorgen dat de raket de wagen niet raakt… Dus dat is leuk. Het heeft ook een geweldig geweer [op de voorkant van het voertuig]. Het gaat supersnel en kan alle Bat-auto dingen doen. Maar het coolste vind ik dat het een Batmobile is die gebouwd is met een helder doel. Het is leuk om daarnaar terug te keren.”

Tot slot vertelde Snyder nog een kleine cameo te hebben in de film (”je zult mijn gezicht niet zien. Ik pak wat dingen op en meer dan dat is het niet.”) en dat er snel een trailer volgt: ”Ik denk dat we snel een nieuwe trailer moeten hebben.”

Op 24 maart 2016 gaat deze superheldenfilm in première.



NieuwsFilm

meest populair