Gerucht: Doorslaggevende rol voor The Vision in  'Captain America: Civil War'

Gerucht: Doorslaggevende rol voor The Vision in 'Captain America: Civil War'

En wanneer verschijnt de 'Civil War'-trailer? Plus 'Ant-Man' blijft miljoenen binnenhalen.

The Hashtag Show heeft een nieuw gerucht de wereld in geholpen rond de eerstvolgende superheldenfilm van Marvel Studios. De show meldt dat The Vision (Paul Bettany) een belangrijke rol krijgt in de strijd tussen Captain America (Chris Evans) en Iron Man (Robert Downey Jr.).

Op de eerdere promo-afbeeldingen stond de 'synthezoid' afgebeeld bij het door de fans sterker geachte Team Iron Man, maar volgens The Hashtag Show zal hij richting het einde van de film overstappen naar Team Cap. Tevens zou The Vision aan het einde van de film de ruimte invliegen voor een nog onbekend avontuur.

Op het web gingen ook de geruchten rond dat de eerste trailer van Captain America: Civil War gepaard zou gaan met de Noord-Amerikaanse release van de Bond-film Spectre. Dit blijkt niet waar te zien.

Nu meldt Collider dat Walt Disney de eerste beelden pas laat zien in december, gekoppeld aan Star Wars: The Force Awakens. De website laat zich leiden door een foto op het Twitter-account van de Russo Brothers. Op het account staat een tweet van Anthony en Joe Russo met twee foto's. Een van de foto's is een stukje uit een oude Star Wars-poster:


De meest recente Marvel Studios-film Ant-Man blijft goed scoren aan de wereldwijde bioscoopkassa. De film met Paul Rudd in de titelrol staat ondertussen boven de $500 miljoen. Dit is met name te danken aan de opbrengst in China. Daar zou de film ondertussen een kleine $100 miljoen hebben opgebracht.

NieuwsFilm

meest populair