Eerste tease 'Alice in Wonderland: Through the Looking Glass'

Eerste tease 'Alice in Wonderland: Through the Looking Glass'

Alice valt terug in de tijd, om de Mad Hatter te kunnen redden.

In de Verenigde Staten werd de klok gisteren een uur teruggezet. Om die reden heeft Disney een eerste teaser voor Alice Through the Looking Glass vrijgegeven. Onderstaande video geeft niet veel weer, maar maakt in elk geval duidelijk dat we meer maffe actie mogen verwachten van deze vervolgfilm.

Voor deze film van regisseur James Bobin keren Johnny Depp (The Mad Hatter), Anne Hathaway (White Queen Mirana), Mia Wasikowska (Alice Kingsleigh) en Helena Bonham Carter (Red Queen Iracebeth) terug. Nieuw is onder meer Sacha Baron Cohen, die het personage Time speelt. Zijn krachten staan Alice toe om Wonderland-bewoners te bezoeken in verschillende periodes van hun levens. Daardoor vertelt de film in elk geval deels oorsprongsverhalen.

Veel is er overigens niet bekend over het verhaal. We weten wel dat er in de prodcutie iets aan de hand is met de Mad Hatter, waardoor Alice terug moet reizen in de tijd. Vermoedelijk leren we meer over zijn gekheid, en heeft zijn vader Zanik Hightopp (Rhys Ifans) daar iets mee te maken. De film zelf gaat op 1 juni 2016 in première.



NieuwsFilm

meest populair