Eerste trailer 'Alice Through the Looking Glass'

Eerste trailer 'Alice Through the Looking Glass'

Ontmoet Time, de grote schurk van de vervolgfilm.

Na vier dagen met elke dag een korte teaser, is er vandaag eindelijk de volledige trailer voor Alice Through the Looking Glass. De beelden worden begeleid door een korte speech van de Blue Caterpillar, een personage waarvan de stem ingesproken wordt door Alan Rickman. Hij maakt duidelijk dat Alice (Mia Wasikowska) te lang is weggeweest uit Wonderland. ”Er zijn zaken die jouw potentieel kunnen gebruiken,” vertelt hij, om vervolgens te melden dat ze ”vrienden niet kan verwaarlozen.”

Dat is overduidelijk wel gebeurd, te oordelen naar de chaos waarin Johnny Depps Mad Hatter zich in onderstaande trailer bevindt. Hij heeft de hulp van Alice nodig in de film, waarvoor ze terug in de tijd moet reizen. Daarbij krijgt ze te maken met Sacha Baron Cohens Time, de grote schurk van de film. Die gaat ogenschijnlijk een verbond aan met de Red Queen (Helena Bonham Carter). De twee hebben snode plannen. Hieronder de trailer


Disney’s Alice Through the Looking Glass baseert zich wederom op de beroemde verhalen van Lewis Carroll. Alice keert terug naar de bijzondere wereld Underland en reist terug in de tijd om de Mad Hatter te redden. De film is geregisseerd door James Bobin, en het scenario geschreven door Linda Woolverton. Vanaf 1 juni 2016 in de bioscoop.

NieuwsFilm

meest populair