Twee helden op posters 'Warcraft: The Beginning'

Twee helden op posters 'Warcraft: The Beginning'

Wiens kant kies jij?

In de aanloop naar de release van de eerste trailer van Duncan Jones' Warcraft: The Beginning later vandaag, hebben Blizzard Entertainment en Legendary Pictures nog twee posters vrijgegeven. De twee posters zijn de ‘uit elkaar getrokken’ versie van een eerder vrijgegeven poster.

Op de posters zien we de twee hoofdpersonen van de film. We zien Travis Fimmel als Sir Anduin Lothar (de grote held van de Alliance, een ridder die alles opoffert om het koninkrijk veilig te houden). De andere poster toont Toby Kebbells Durotan (de belangrijkste strijder van de Horde. Een leider in de verbannen Frostwolf clan, die zijn volk en familie wil redden van de wraakzuchtige Shadow Council)





In de film, waarin ook nog rollen zijn voor Ben Foster (Medivh), Paula Patton (Garona), Dominic Cooper (King Llane Wrynn), Clancy Brown (Blackhand) en Robert Kazinsky (Orgrim) staat de wereld van de Orcs op het punt van sterven. Om te overleven moeten ze naar een andere wereld vluchten, waar ze het tegen het koninkrijk Azeroth op moeten nemen. De film gaat op 26 mei in première.



NieuwsFilm

meest populair