Video

Eerste beelden & poster 'USS Indianapolis: Men of Courage' met Nicolas Cage

De actiefilm van Mario Van Peebles, ook met James Remar, Tom Sizemore, Thomas Jane en Cody Walker.

door Bram de Groot om 10:36 in Video
Voor zijn nieuwe film werkt acteur Nicolas Cage samen met regisseur Mario Van Peebles, ooit verantwoordelijk voor New Jack City (1991). Samen maakten ze de actiefilm USS Indianapolis: Men of Courage over het Amerikaanse slagschip dat in 1945 tot zinken werd gebracht door Japan. Hieronder het eerste promotiemateriaal, onder meer in vorm van een sneak peek vertoond door de Amerikaanse zender WKRG.

Andere rollen zijn voor James Remar, Tom Sizemore, Thomas Jane en Cody Walker. De film moet op 30 mei 2016 in de Amerikaanse bioscopen verschijnen.

In USS Indianapolis: Men of Courage zien we hoe Kapitein Charles Butler McVay is in de zomer van 1945 voor de levering van de eerste componenten van de atoombom Little Boy zorgt aan het eiland Tinian. Op de terugweg wordt het schip onderschept door een Japanse onderzeeboot, welke het slagschip tot zinken brengt. Er komen bij de aanval heel wat man om het leven, maar er zijn ook overlevenden die vechten tegen verhongering, onderkoeling en meedogenloze aanvallen van haaien. Hieronder ook twee posters en twee foto's uit de film.

6 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

sonnycorleone

Avatar

Altijd gehoopt dat hier 'n film over zou komen, n.a.v Quint z'n verhaal in Jaws. Maar dan niet gemaakt door de ploeg van Fc Knudde! Tjezus wat ziet die Cage er uit.

McKelly

Avatar

Ligt het aan mij of is dat laatste stukje met die torpedo gewoon gejat van Pearl Harbor??

OT: Fantastisch verhaal, maar aan de eerste beelden te zien slecht uitgevoerd. Misschien hadden ze beter samen kunnen werken met die gasten van sharknado..:}

DeMuizenkoning

Avatar

sonnycorleone "Altijd gehoopt dat hier 'n film over zou komen, n.a.v Quint z'n verhaal in Jaws. Maar dan niet gemaakt door de ploeg van Fc Knudde! Tjezus wat ziet die Cage er uit."


Ziet inderdaad niet uit, die poster... :N Het verhaal klinkt inderdaad wel interresant en leent zich zeker ook wel als onderwerp voor een film, maar van wat we nu zien en horen gaat het meer meedingen naar de Razzie's dan iets anders.

adofmirosch

Avatar

sonnycorleone " Maar dan niet gemaakt door de ploeg van Fc Knudde!"


:E :W

Planethugo

Avatar

Hebben ze die poster gemaakt nadat Cage alweer met een andere b-film bezig was en zijn contract verlopen was? Ziet eruit alsof ze een foto uit een komedie gepakt hebben en daaroverheen een marine pakje gephotoshopt hebben

NieuwsFilm

meest populair