Eerste beelden & poster 'USS Indianapolis: Men of Courage' met Nicolas Cage

Eerste beelden & poster 'USS Indianapolis: Men of Courage' met Nicolas Cage

De actiefilm van Mario Van Peebles, ook met James Remar, Tom Sizemore, Thomas Jane en Cody Walker.

Voor zijn nieuwe film werkt acteur Nicolas Cage samen met regisseur Mario Van Peebles, ooit verantwoordelijk voor New Jack City (1991). Samen maakten ze de actiefilm USS Indianapolis: Men of Courage over het Amerikaanse slagschip dat in 1945 tot zinken werd gebracht door Japan. Hieronder het eerste promotiemateriaal, onder meer in vorm van een sneak peek vertoond door de Amerikaanse zender WKRG.

Andere rollen zijn voor James Remar, Tom Sizemore, Thomas Jane en Cody Walker. De film moet op 30 mei 2016 in de Amerikaanse bioscopen verschijnen.


In USS Indianapolis: Men of Courage zien we hoe Kapitein Charles Butler McVay is in de zomer van 1945 voor de levering van de eerste componenten van de atoombom Little Boy zorgt aan het eiland Tinian. Op de terugweg wordt het schip onderschept door een Japanse onderzeeboot, welke het slagschip tot zinken brengt. Er komen bij de aanval heel wat man om het leven, maar er zijn ook overlevenden die vechten tegen verhongering, onderkoeling en meedogenloze aanvallen van haaien. Hieronder ook twee posters en twee foto's uit de film.









NieuwsFilm

meest populair