Vier uur durende Director's Cut van 'Batman v Superman: Dawn of Justice' onderweg?

Vier uur durende Director's Cut van 'Batman v Superman: Dawn of Justice' onderweg?

Producent Charles Roven geeft de fan hierop hoop en belooft een nieuwe trailer voor het einde van het jaar.

Ondertussen hebben we al heel wat beelden en ander promotiemateriaal gezien van Batman v Superman: Dawn of Justice, maar het duurt nog zo'n 4,5 maand voor we de superheldenfilm in zijn geheel in de bioscoop kunnen zien. En dan te bedenken dat de film eigenlijk gepland stond voor 17 juli 2015. Producent Charles Roven meldt nu onder meer dat de film nog steeds niet af is.

Tegenover Collider zei Roven dat de film van Zack Snyder maar liefst 1.500 shots heeft die bestaan uit visuele effecten en dat de film zich nog steeds in de post-productiefase bevindt. Ook krijgen we snel een nieuwe trailer te zien: "Ik weet niet hoe ik snel moet definiëren, maar zeker voor het einde van het jaar."

Over de speelduur zegt de producent het volgende: "Ik weet niet of jullie ooit de versie krijgen te zien van 4 uur. Maar het zou kunnen dat er een versie voorbijkomt die net even korter duurt dan die versie." Mogelijk doelt Roven hiermee op een director's cut of een verlengde versie op Dvd/Blu-Ray.

Roven reageerde ook op de kritiek dat de superheldenfilm tot de nok aan toe vol zit met grote namen: "Ik denk zeker dat dit geen probleem is voor deze film. Dat denk ik echt niet... Deze film heeft Batman v Superman: Dawn of Justice. Er is dus een reden dat deze Batman v Superman: Dawn of Justice heet en niet Dawn of Justice: Batman v Superman. Dus je gaat het meest zien van Batman v Superman en ik hoop dat je ook andere personages tegenkomt waar je meer van wilt zien."

In Dawn of Justice zien we naast Batman (Ben Affleck) en Superman (Henry Cavill) ook personages als Wonder Woman (Gal Gadot), Lois Lane (Amy Adams), Lex Luthor (Jesse Eisenberg), Aquaman (Jason Momoa), Cyborg (Ray Fisher), Perry White (Laurence Fishburne), Alfred (Jeremy Irons) en Barry Allen (Ezra Miller) voorbijkomen. Vanaf 24 maart in de bioscoop.



NieuwsFilm

meest populair