Record 'Jurassic World' omver door 'Call Of Duty: Black Ops III'

Record 'Jurassic World' omver door 'Call Of Duty: Black Ops III'

De vierde Jurassic Park is niet langer de grootste entertainmentrelease van 2016.

De game 'Call Of Duty: Black Ops III' heeft de film Jurassic World van de eerste plek gewipt als het gaat om de grootste entertainmentrelease (bioscoop, muziek en boeken) van het jaar. En dit ging met een hoop geweld. De shooter wist in het eerste weekend namelijk een omzet te boeken van maar liefst $550 miljoen. Dit maakte Activision Blizzard bekend.

De opbrengst van de vierde Jurassic World-film, geregisseerd door Colin Trevorrow, noteerde overigens ook enorm $524,4 miljoen. Deze score was zelfs goed voor de grootste filmrelease aller tijden.

Eric Hirshberg, CEO of Activision Publishing: "De lancering van Black Ops III is groter geweest dan welke game- of filmlancering dit jaar. Belangrijker is dat onze fans nog nooit zoveel tijd hebben besteed aan een Call Of Duty-game. Een speler van Black Ops III is meer uur bezig met dit deel dan met welke eerder verschenen Call Of Duty."

Opvallend details is dat in de eerste drie dagen de gamers meer dan 75 miljoen uur online hebben gespeeld. Onlangs werd bekend dat we binnen enkele jaren een waar Call of Duty-filmuniversum kunnen verwachten.



NieuwsFilm

meest populair