Nieuwe tv-spot en foto's 'The Hunger Games: Mockingjay - Part 2'

Nieuwe tv-spot en foto's 'The Hunger Games: Mockingjay - Part 2'

Vanaf volgende week draait het laatste avontuur van Katniss Everdeen in de bioscoop!

Lionsgate heeft een nieuwe tv-spot en een reeks foto's van The Hunger Games: Mockingjay - Part 2 vrijgegeven. Al dit moois kan natuurlijk hieronder worden bekeken!

Nu de natie van Panem in oorlog is, confronteert Katniss (Jennifer Lawrence) president Snow (Donald Sutherland) voor (hopelijk) de laatste keer. Katniss werkt opnieuw samen met een paar van haar beste vrienden, waaronder Gale (Liam Hemsworth), Finnick (Sam Claflin) en Peeta (Josh Hutcherson). Katniss gaat nu samen met hen op een missie, waarin ze hun levens op het spel moeten zetten om president SNow voor eens en altijd de mond te snoeren. Waar ze wel rekening mee moeten houden, is dat hun pad bezaaid is met boobytraps en allerlei vijanden, die een grotere uitdaging volgen dan de arena's van de Hunger Games waaraan Katniss heeft deelgenomen.

Mockingjay - Part 2 werd net als de vorige twee delen geregisseerd door Francis Lawrence. Het script werd geschreven door Peter Craig en Danny Strong. De cast bestaat naast de eerder genoemde namen uit acteurs zoals Woody, Elizabeth en Julianne. De film draait vanaf volgende week in de Nederlandse bioscopen!













NieuwsFilm

meest populair