Volledige trailer nederslasher 'Sneekweek'

Volledige trailer nederslasher 'Sneekweek'

"Hoe k*t is Sneek"... Feestende tieners prooi voor psychopaat met masker en veel gereedschap.

Dutch FilmWorks heeft de volledige trailer onthuld van de nederslasher Sneekweek van regisseur Martijn Heijne (De rode loper) met namen als Carolien Spoor, Ferry Doedens, Marly van der Velden en Frank Lammers.

De film speelt zich af tijdens een fictieve editie van de 'Sneekweek', een bestaand jaarlijks terugkerend zeilevenement op het Sneekermeer bij Sneek in Friesland. Vanaf 21 januari in de Nederlandse bioscoopzalen.


In Sneekweek gaan zes vrienden naar de Sneekweek om een week lang te zeilen en los te gaan. Eenmaal aangekomen in een gigantische villa kan het feest beginnen. Maar gaandeweg komt een geheim uit hun verleden bovendrijven. Er is een paar jaar geleden iets misgegaan bij de ballotage van hun studentenhuis. Wanneer blijkt dat de villa niet door één van hen is geregeld, lopen de spanningen snel op. Ze proberen hun week niet te laten verpesten en feesten door. Maar er gebeuren steeds meer bizarre dingen en als een aantal vrienden door een foute mix van Ritalin en antidepressiva onverwachte bijwerkingen vertonen, vertrouwen ze niemand en zelfs elkaar niet meer.

NieuwsFilm

meest populair