Video

Veel seksgrappen in eerste trailer 'How to Be Single'

Rebel Wilson leert Dakota Johnson daten in New York City.

door Jan-Peter Rook om 09:38 in Video
Net als dit jaar zal Dakota Johnson in 2016 opnieuw een poging doen om het weekend van Valentijnsdag te claimen, alleen doet ze dat deze keer niet met een Fifty Shades-film. Dit keer zien we haar in How to Be Single, een nieuwe romantische komedie waarin ze een vrijgezel speelt die met behulp van een vriendin (Rebel Wilson) leert hoe ze zich staande moet houden in de datingwereld van New York City. Hieronder vind je de eerste trailer.

De rest van de cast bestaat uit Alison Brie, Leslie Mann, Jake Lacy, Damon Wayans Jr. en Anders Holm. How to Be Single van regisseur Christian Ditter komt in Nederland uit op 11 februari 2016.3 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

xarkov

Avatar

Nu maar hopen dat er nog leuke grappen in de film overblijven, en dat ze niet alle grappen in de trailer hebben gestopt.

Barbossas

Avatar

xarkov "Nu maar hopen dat er nog leuke grappen in de film overblijven, en dat ze niet alle grappen in de trailer hebben gestopt."


Dat zie je helaas steeds vaker, daarom kijk ik tegenwoordig geen trailers meer. Soms zie je in een 3 minuten trailer zelfs al het hele plot van de film.

Ik kijk liever een teaser van 15 seconde Smiley face

Ed Crane

Avatar

Maar de grappen in de trailer waren al niet echt goed, dus dat belooft niet veel goeds.

NieuwsFilm

meest populair