TV-tips voor komende week

TV-tips voor komende week

Met o.a. Man of Steel, Die Another Day en Monsters.

Iedere dag kiest FilmTotaal een filmtip uit. Dit zijn onze keuzes voor komende week. Alle films voor vandaag kan je bekijken in het Filmsoptv overzicht. Mocht je zelf een website of APP willen maken met deze films gebruik dan onze API.

Bekijk de afbeelding

Monsters (2010)

Zaterdag 21 november om 22:00 op Veronica

De film gaat over een Amerikaanse journalist die een toerist moet escorteren uit een gebied - in het zuiden van de VS en het noorden van Mexico - dat door aliens is bezet.
Bekijk de afbeelding

Red Dragon (2002)

Zondag 22 november om 22:15 op NET5

Jaren geleden is het FBI-agent Will Graham gelukt om Hannibal Lecter te ontmaskeren en te overmeesteren. Daarbij raakte hij gewond en ervan vertuigd dat er belangrijkere dingen in het leven zijn, zoals zijn gezin. Will neemt ontslag maar wordt terug gehaald wanneer een seriemoordenaar actief blijkt te zijn.
Bekijk de afbeelding

Man of Steel (2013)

Maandag 23 november om 20:30 op Veronica

De op de planeet Krypton geboren Kal-El wordt op jonge leeftijd door zijn biologische ouders naar de aarde gestuurd. Op de aarde wordt Kal-El geadopteerd door Jonathan en Martha Kent en neemt daarbij een nieuwe naam aan, Clark Kent. Naarmate Clark ouder wordt, komt hij tot de ontdekking dat hij superkrachten heeft. Wanneer de aarde vervolgens bedreigd wordt door een buitenaards ras, wat later zijn eigen ras blijkt te zijn, besluit Clark om zijn superkrachten te gebruiken om de aarde te beschermen. Om zichzelf en zijn omgeving te beschermen doet hij dit onder een nieuwe identiteit genaamd Superman
Bekijk de afbeelding

Die Another Day (2002)

Dinsdag 24 november om 20:30 op RTL7

James Bond wordt ingezet om een landverrader te ontmaskeren en een oorlog met catastrofale gevolgen te voorkomen. Op het spoor van de slechteriken reist hij af naar IJsland, waar hij van dichtbij de geweldige kracht meemaakt van een nieuw wapen dat gebruikt wordt door de Noord-Koreaanse generaal Zao.
Bekijk de afbeelding

Road to Perdition (2002)

Woensdag 25 november om 20:30 op RTL8
Regie: Sam Mendes

Michael Sullivan (Tom Hanks)is door de mafia opgenomen als zoon. Hij is erg toegewijd in zijn werk en in zijn privé-leven, als echtgenoot en vader van twee kinderen. Wanneer op een dag deze twee levens zich verstrengelen en het noodlot toeslaat, rest hem niets anders dan de mafiawereld vaarwel te zeggen en het enige dat hem dierbaar is te beschermen. Er volgt een tocht vol vergelding en wraak, een tocht naar vrijheid....
Bekijk de afbeelding

Bruce Almighty (2003)

Donderdag 26 november om 20:30 op NET5

TV-verslaggever Bruce Nolan is het helemaal zat, ondanks zijn populariteit en zijn mooie vriendin, en na een helse dag op zijn werk wordt hij vreselijk kwaad op God. Wanneer God dat hoort geeft hij Bruce zijn een dag lang al zijn krachten, zodat Bruce zelf kan ervaren hoe moeilijk zijn taak is.
Bekijk de afbeelding

The Terminal (2004)

Vrijdag 27 november om 20:30 op RTL8

Een Oost-Europeaan, Viktor Navorsky, bezoekt New York. Wanneer hij op Kennedy Airport is aangekomen breekt er in zijn thuisland oorlog uit. Hij kan niet terugvliegen en mag met zijn huidige papieren de VS niet in. Viktor improviseert en maakt van het Kennedy Airport maandenlang een tijdelijk thuis, waar hij de mensen bekijkt en verliefd wordt op stewardess Amelia.


NieuwsFilm

meest populair