Trailer 'The Other Side of the Door': Sarah Wayne Callies bevrijdt een geest

Trailer 'The Other Side of the Door': Sarah Wayne Callies bevrijdt een geest

Wanneer leren mensen dat nou eens af?

MTV heeft de trailer van The Other Side of the Door in première mogen brengen. De horror is afkomstig van 20th Century Fox. In de hoofdrol zien we Sarah Wayne Callies, voornamelijk bekend uit tv-series Prison Break en The Walking Dead. Regisseur Johannes Roberts (F, Storage 24) schoot de film naar een scenario dat hijzelf gepend heeft met Ernest Riera. Zie de trailer en poster hieronder.

Maria (Sarah Wayne Callies) kan haar geluk niet op. Ze houdt zielsveel van haar man en twee kinderen, Oliver en Lucy. Het idyllische bestaan van de familie wordt echter op zijn kop gezet nadat een tragisch auto ongeluk het leven van Oliver opeist. Maria is ontroostbaar en worstelt daaropvolgend met de gevoelens die ze voor haar man en dochter bezit.

Weldra komt ze achter het bestaan van een eeuwenoud ritueel waarmee ze haar zoon terug kan brengen, om op passende wijze afscheid van hem te nemen. De waarschuwingen achter zich latend, trekt Maria eropuit om een tempel te bezoeken, waar een mysterieus portaal de wereld van de levenden en de doden verbind. Wanneer de balans tussen de twee werelden verstoord wordt, voegt een akelige schim zich bij de familie.



De man zal gespeeld worden door Jeremy Sisto. Het is nog onduidelijk wanneer de horror de Nederlandse bioscoopzalen bereikt. In de Verenigde Staten kunnen ze de film volgend jaar maart aanschouwen.



NieuwsFilm

meest populair