Problemen voor Batman in nieuwe beelden 'Batman v Superman: Dawn of Justice'

Problemen voor Batman in nieuwe beelden 'Batman v Superman: Dawn of Justice'

Wat kijkt Superman boos...

Onlangs onthulde producent Charles Roven dat nog voor het einde van het jaar een nieuwe trailer vrijgegeven zou worden van Warner Bros.’ Batman v Superman: Dawn of Justice. Tijdens de nieuwe aflevering van serie Gotham gaven Warner en Fox alvast wat van de beelden vrij. We zien Batman vastgebonden zijn en een kwade Superman zijn masker aftrekken. Wat er precies aan de hand is weten we niet. De complete trailer wordt morgen tijdens Jimmy Kimmel Live vrijgegeven. Donderdagnacht is deze dus voor ons te zien. Die trailer is waarschijnlijk het laatste dat we van de film zien dit jaar, maar volgend jaar volgt vermoedelijk veel meer materiaal. De productie komt immers al in maart uit in de bioscoop.



De film krijgt in de Verenigde Staten een PG-13 rating, net als alle aanstaande DC-films zouden moeten worden. Startpunt van de film is de angst van Ben Afflecks Batman. Hij vreest dat het niet aanpakken van de schijnbaar godachtige Superman (Henry Cavill) nog grotere gevolgen krijgt. Daarom besluit hij eigenhandig de strijdbijl op te pakken en het op te nemen tegen de bijna almachtige man. Op de achtergrond komt echter een bedreiging op die de twee helden dwingt samen te werken.

Wat die bedreiging precies is, weten we nog niet, maar vermoedelijk is het Lex Luthor (Jesse Eisenberg). Onlangs verscheen nog een interview met Lex Luthor in Fortune. Daarin vertelde hij met LexCorp de overstap te gaan maken naar militaire technologie. "We leven in de gevaarlijkste tijd ooit in de menselijke geschiedenis. Statistisch gezien is het bijna zeker dat er een nieuwe crisis op ons afkomt, met de snelheid van een kogel. We moeten klaar zijn om onszelf te verdedigen." Dat gaat waarschijnlijk gepaard met een mysterieuze meteoriet, in bezit van het bedrijf.

Vermoedelijk is dat Kryptonite, waar eerder in promotiemateriaal al naar gehint werd. Zeker weten doen we het in maart, want dan gaat Batman v Superman: Dawn of Justice in première.

NieuwsFilm

meest populair