Derde 'Anchorman' zou draaien om internet

Derde 'Anchorman' zou draaien om internet

En zich mogelijk afspelen in 1997.

In 2013 was er Anchorman: The Legend Continues. Voor de film keerde acteur Will Ferrell terug als Ron Burgundy en ook Adam McKay nam weer plaats in de regiestoel. In een interview met Yahoo! ging hij in op het verhaal van een mogelijke derde film. Vooral de opkomst van het internet speelt daar een rol in.

”Dat is waar we het over gehad hebben,” begon McKay. ”We hadden het erover om er een te maken die gaat over de opkomst van de nieuwe media. Ik dacht ook dat er wel iets in een ander idee zat – en wie weet doen we er ooit wel iets mee – ik dacht dat het leuk kon zijn om Ron Burgundy mee te laten gaan als journalist in de Irak-oorlog. We hebben met dat idee gespeeld. Er is alleen nooit serieus aan gewerkt, maar het zou in elk geval moeten draaien om wat er van de media geworden is. Het enige is, dat tegen die tijd Ron Burgundy behoorlijk oud zou zijn. Dus misschien als we over een jaar of tien een film kunnen maken, is het ook logisch om hem in '97 of '98 te situeren."

Het zou zomaar kunnen dat er ooit een vervolg komt. Wereldwijd haalde The Legend Continues, dat 50 miljoen dollar kostte om te maken, zo'n 173 miljoen dollar op. De film is ook goed ontvangen door critici.



NieuwsFilm

meest populair