Trailer beter bekeken: 'Batman v Superman: Dawn of Justice'

Trailer beter bekeken: 'Batman v Superman: Dawn of Justice'

Met veel beelden van superschurk Doomsday!

Na de clip van maandag was er vanochtend eindelijk een gloednieuwe trailer voor Zack Snyders Batman v Superman: Dawn of Justice. Die liet zien dat ondanks het credo “duister” dat gehanteerd wordt bij het maken van DC-films, genoeg ruimte over blijft voor humor. Daarnaast maakte de trailer duidelijk wie die ”nieuwe bedreiging” is waarnaar gerefereerd wordt in de synopsis van de film: Doomsday.

De trailer opent met een feestje van Lux Luthor (Jesse Eisenberg), waar Clark Kent (Henry Cavill) en Bruce Wayne (Ben Affleck) elkaar ontmoeten. Hun woordenwisseling heeft betrekking op de buitenwettelijke status van Batman en het buitenaards wezen Superman. Uiteraard is de Daily Planet, waar Kent voor schrijft pro-Superman en anti-Batman. En uiteraard heeft Wayne het niet zo op Superman: ”misschien is het de ervaring van Gotham, de slechte ervaring die we hebben met clowns,” vertelt hij.

Vervolgens is het Alfred (Jeremy Irons) die aan Wayne vraagt of hij ten strijde trekt. ”Hij heeft de oorlog naar ons gebracht,” stelt Wayne daarop. ”Je kunt deze oorlog niet winnen, het is zelfmoord,” aldus de bezorgde Alfred. Waarop het Lex Luthor is die met een oplossing komt. ”De mens zal God niet doden, maar dit wel,” zegt hij terwijl we zien hoe Doomsday tot leven gewekt wordt.

Het is daarna niemand minder dan Gal Gadots Wonder Woman die de boel lijkt te gaan redden. ”Hoort zij bij jou?” vraagt het strijdende duo vervolgens aan elkaar. Daarmee lijkt de dame een aparte rol te gaan spelen in de film. Hieronder kan je nog eens de volledige trailer bekijken, gevolgd door een hele reeks screenshots van de trailer.



[/url]



























































































[url=http://cdn.filmtotaal.nl/images/newscontent/d4f0e73.jpg]

NieuwsFilm

meest populair