Nog meer details en foto's 'Captain America: Civil War'

Nog meer details en foto's 'Captain America: Civil War'

Wat hebben castleden te vertellen over de film?

Entertainment Weekly heeft zoals jullie vast gemerkt hebben een uitgebreide special over Marvel-film Captain America: Civil War. Niet alleen zijn er details over de rol van Tom Hollands Spider-Man, over Hulk (Mark Ruffalo), Baron Zemo (Daniel Brühl) en het personage van Martin Freeman. Andere artikelen draaien om Robert Downey Jr.s Iron Man en er is nog een reeks nieuwe foto’s.

Eerst echter over de rol van Spider-Man. ”[Don] Cheadle en ik denken vooral, ‘Wow, kerel, kijk!’ We voelen ons als de oude garde,” vertelde Robert Downey Jr. ”En onze verhaallijn draagt gewicht, dankzij onze geschiedenis in het canon. Maar we kijken ook rond en denken: ‘Wie had gedacht dat Falcon en Black Panther en Ant-Man en nu Spider-Man…?’ Ik bedoel, wow, dit is gewoon een gekkenhuis.” Kortom: hij zit er zeker in.

De Hulk zit er zeker niet in, aldus Marvel. Dat terwijl Ruffalo in een interview nog vertelde in de film te zullen zitten. Toch is hij snel weer te zien, in 2017 in Thor: Ragnarok. Dan is er nog Baron Zemo. Hij is de zoon van Helmut Zemo, een wetenschapper die voor HYDRA werkt. In de film is hij ”een product van het filmuniversum en alles wat er tot dan toe in gebeurd is,” aldus Kevin Feige.

Dan is er nog Martin Freemans personage dat geen naam heeft gekregen tot dusverre. ”Hij bevindt zich onder een mantel van geheimhouding,” ging Feige verder. ”Er zitten veel geweldige acteurs in deze film. Sommigen van hen hebben een grotere rol dan anderen. En in sommige gevallen zie je hen maar heel kort in deze film en krijgen ze later grotere rollen. Dat geldt ook voor hem.”

In een ander artikel ging Robert Downey Jr. in op de rol van Iron Man in de film. ”Hij is niet perse de slechterik,” begon Downey Jr. Maar hij is zeker de antagonist van de film. ”Dat maakte me helemaal niet uit. Ik heb altijd gedacht dat Tony in zijn eigen verhaal zijn grootste vijand is. Dus dit is geen probleem. Deze kerel begrijpt problemen omdat hij een probleem is. En hij de neiging heeft problemen te maken.”

Datzelfde artikel heeft een complete scène die omschreven wordt. Daarin merken we dat er iets mis is gegaan tijdens een missie van Cap en Falcon. Zij worden op het matje geroepen voor Tony Stark, die met Thaddeus Ross aan het bellen is. Het blijkt dat het duo vervolgd gaat worden en dat Iron Man het daarmee eens is. Ze krijgen hun schild en vliegapparaat daarbij niet terug.

Tot slot is er nog een reeks foto's uit de film. De eerste daarvan kennen we uit de trailer en laat zien hoe Captain America een helikopter ervan weerhoudt weg te vliegen. Wie erin zit weten we niet.



Dan is er een foto vanuit een internationaal spionagecentrum waarin we op de achtergrond Sharon Carter (Emily VanCamp) zien staan. Ook zien we Falcon, Captain America en Black Widow. Schijnbaar zou Cap zomaar eens verliefd kunnen worden op Sharon Carter. "Ik denk dat hij er zeker voor open staat," aldus Chris Evans.



De volgende foto is van Captain America.



Dan eentje van Cap en Iron Man. Laatstgenoemde is niet blij met hoe Cap de Avengers leiding geeft. Hij wil hem de Sokovia Accords laten tekenen.



Het volgende beeld is ook van Captain America. Overigens zou Chris Evans dolgraag in ruil voor Robert Downey Jr.s medewerking op komen dagen voor een eventuele vierde Iron Man-film.



"Ik hou van onze scènes samen, want ze dragen het gevoel van verantwoordelijkheid. Ik denk dat ze beiden erg onbaatzuchtig zijn," vertelde Evans als toelichting bij onderstaand beeld.



De laatste foto laat zien hoe Winter Soldier het opneemt tegen Iron Man. En dat ziet er niet vrolijk uit...



NieuwsFilm

meest populair