TV-tips voor komende week

TV-tips voor komende week

Met o.a. The Avengers en Hugo.

Iedere dag kiest FilmTotaal een filmtip uit. Dit zijn onze keuzes voor komende week. Alle films voor vandaag kan je bekijken in het Filmsoptv overzicht. Mocht je zelf een website of APP willen maken met deze films gebruik dan onze API.

Bekijk de afbeelding

Hugo 3D (2011)

Zaterdag 5 december om 20:00 op RTL5

Hugo vertelt het verhaal van een weesjongetje dat stiekem in een treinstation in Parijs woont. Hij ontdekt dat er een mysterieus verband bestaat tussen het overlijden van zijn vader, zijn humeurige buurman, de eigenaar van de speelgoedwinkel en een hartvormig slot waarvoor geen sleutel lijkt te bestaan. Samen met een excentriek meisje probeert hij het geheimzinnige raadsel op te lossen.
Bekijk de afbeelding

The Curious Case of Benjamin Button (2008)

Zondag 6 december om 20:30 op NET5

Het wonderlijke verhaal van Benjamin Button (Brad Pitt). Als Button de leeftijd van 50 jaar bereikt, wordt hij verliefd op een vrouw van 30. Er is echter iets speciaals aan de hand, Button wordt ieder jaar jonger in plaats van ouder. Dat betekent dat ze even oud zullen zijn als ze de leeftijd van 40 jaar bereikt hebben, maar hoe moet het daarna?
Bekijk de afbeelding

The Avengers (2012)

Maandag 7 december om 20:30 op Veronica

Nick Fury, de directeur van S.H.I.E.L.D., verzamelt een groep superhelden, waaronder Iron Man, Thor, Captain America en the Hulk om te strijden tegen Thor's broer Loki, die nadat hij aan het eind van de film Thor in de vortex viel weer op Aarde is beland en erop uit is die te veroveren.
Bekijk de afbeelding

Anna Karenina (2012)

Dinsdag 8 december om 20:30 op NET5
Regie: Joe Wright

De film draait om Anna, de vrouw van een vijftigjarige ambtenaar. De jonge graaf Vronsky is verliefd op haar, maar Anna verzet zich tegen zijn avances, wat zijn verlangens alleen maar aanwakkert. Daarnaast is er de jonge prinses Kitty, die op haar beurt weer gevoelens heeft voor Vronsky, maar ook voor haar is er iemand anders, namelijk Constantin Levin,
Bekijk de afbeelding

About Time (2013)

Woensdag 9 december om 20:30 op NET5

De 21-jarige Tim Lake ontdekt na het zoveelste saaie onbevredigde nieuwsjaarfeestje dat hij kan tijdreizen. Tim kan de geschiedenis niet veranderen, maar wel de loop van zijn eigen leven. Hij besluit zijn eigen leven wat aangenamer te maken met het krijgen van een vriendin. Helaas blijkt daten via tijdreizen net zo lastig als het klinkt.
Bekijk de afbeelding

Eyes Wide Shut (1999)

Donderdag 10 december om 20:30 op SBS9

Een arts raakt geobsedeerd door het idee een seksuele ontmoeting met een vreemde te hebben, nadat zijn vrouw hem bekend heeft seksuele fantasieën te hebben over een andere man. Wanneer hij een nachtclub bezoekt komt hij zijn oude vriend, de pianist Nick Nightingale, tegen. Deze vertelt hem over een geheime seksuele groep en hij besluit naar één van de bijeenkomsten te gaan.
Bekijk de afbeelding

Lucia de B. (2014)

Vrijdag 11 december om 20:30 op NPO1

Lucia de Berk werd veroordeeld wegens de moord op zeven baby's en oudere mensen. Later bleek deze veroordeling absoluut niet te kloppen, en werd ze vrijgelaten. De zaak staat bekend als een van de grootste rechterlijke dwalingen in Nederland. De film vertelt het verhaal vanuit het perspectief van de jonge parketsecretaris Judith. Zij twijfelt aan de betrouwbaarheid van de bewijzen die gebruikt werden om de schuld van De Berk te bewijzen, maar werkt toch mee aan de zaak.


NieuwsFilm

meest populair