Judd Nelson in 'Billionaire Boys Club'

Judd Nelson in 'Billionaire Boys Club'

Voorheen speelde hij in de gelijknamige miniserie de rol die Ansel Elgort nu zal vervullen.

De cast van James Cox' Billionaire Boys Club heeft er een tweetal namen bij gekregen. Eertijds meldden we al dat Ansel Elgort en Taron Egerton de twee belangrijkste posities inhoud gingen geven, later werden zowel Emma Roberts als Kevin Spacey aan het drama toegevoegd. Nu kunnen we Suki Waterhouse en Judd Nelson erbij optellen. Voor de laatstgenoemde is het enigszins een speciale gelegenheid, aangezien hij hetzelfde verhaal al eerder tot leven heeft gebracht.

Dat deed hij immers in een miniserie van NBC, die anno 1987 werd uitgezonden. Toen nam hij de rol van Joe Hunt op zich, welke nu belichaamd wordt door Elgort. Samen met Dean Karny (Egerton) richtte Hunt de Billionaire Boys Club op in de jaren 80. Het was een vereniging die zich bezighield met beleggingsfraude. Na verloop van tijd dachten de twee heren een goudmijn te hebben gevonden toen ze in zee gingen met zakenman Ron Levin (Spacey). Die bleek echter op zijn beurt ook een oplichter te zijn en zette de Boys zo'n 4 miljoen dollar af. De zwendelarij schoot bij Hunt in het verkeerde keelgat. Koelbloedige wraak stond vervolgens bovenaan zijn lijst.

Emma Roberts zal het liefje van Hunt spelen, Sydney, en Suki Waterhouse de geliefde van Karny, Quintana. De rol van Judd Nelson is niet ver verwijderd van Joe Hunt, in deze titel mag hij optreden als z'n pa. Bovenstaande regisseur zette samen met Captain Mauzner het scenario op papier. De opnames zullen begin volgend jaar van start gaan.



NieuwsFilm

meest populair