Setfoto's 'Assassin's Creed' tonen Fassbender in kostuum

Ook Brendan Gleeson is te zien in middeleeuwse kledij.

De opnames van de gameverfilming Assassin's Creed zijn op dit ogenblik in volle gang. Twee maanden terug kregen we dankzij een medewerker van Ubisoft - het bedrijf achter de gameserie - twee officiële setfoto's te zien. Echt veel zagen we niet, maar daar is nu verandering in gekomen mede door JoBlo. Zij hebben ook een aantal afbeeldingen gedeeld, rechtstreeks op de set genomen. Op de plaatjes zien we o.a. hoofdrolspeler Michael Fassbender en Brendan Gleeson in uniform. Bekijk ze hieronder.













De bovenstaande kiekjes zijn in Spanje geschoten, waar eveneens het verhaal gedeeltelijk afspeelt, zij het in de 15e eeuw. In de film van regisseur Justin Kurzel (Macbeth) belichaamt Fassbender een man genaamd Callum Lynch. Hij ontdekt een afstammeling te zijn van een orde van sluipmoordenaars, met in het bijzonder een individu genaamd Aguilar, die in de 15e eeuw van Spanje huishield. Om in het heden de vijanden van de Assassin-orde - de Tempeliers - te bevechten, moet Lynch de vaardigheden van zijn voorouder behalen. Dit tracht hij te volbrengen door de confrontatie aan te gaan met de herinneringen van Aguilar.

Lynch en Aguilar zijn karakters die speciaal voor de film ontworpen zijn. Het verhaal speelt zich nochtans af in hetzelfde universum als de computerspellen. Bill Collage, Adam Cooper, Scott Frank en Michael Lesslie werkten aan het scenario. Het filmen van Assassin's Creed moet ergens begin 2016 ten einde komen. 20th Century Fox, die het actie/avontuur zal uitbrengen, richt op een releasedatum van 22 december 2016. Naast Fassbender en Gleeson zullen we ook Marion Cotillard, Jeremy Irons en Michael K. Williams zien.



NieuwsFilm

meest populair