James Cameron geeft update over 'Avatar'-sequels

James Cameron geeft update over 'Avatar'-sequels

Deel 2 staat nog steeds gepland voor 2017.

James Cameron is al een hele tijd bezig met de drie geplande Avatar-sequels, maar de films hebben (logisch) meer pre-productietijd nodig dan veel andere. Oorspronkelijk was het plan om twee vervolgen te maken, maar dat werd gewijzigd naar drie vervolgen. Verder uitstel werd veroorzaakt door het feit dat Cameron niet alleen het ontwerp van de sequels perfect wil hebben, maar ook de scripts. Cameron sprak onlangs met Entertainment Weekly over de status van de vervolgen en zei het volgende:

''Ik neem momenteel alle drie de scripts nogmaal door om ze in perfecte staat te krijgen. Dat loopt parallel met het ontwerpproces, waar we behoorlijk ver mee zijn. We zijn al anderhalf jaar bezig met het ontwerpen van de films. Alle personages, settings en schepsels zijn min of meer gereed voor de opnames.''

De opnames van Avatars 2, 3 en 4 zullen geheel plaatsvinden in Nieuw-Zeeland. De drie films worden achter elkaar gefilmd. Sam Worthington, Zoe Saldana, Stephen Lang en Sigourney Weaver keren allen terug voor de films.

NieuwsFilm

meest populair