Toni Collette en Jason Patric gecast in oorlogsdrama ´The Yellow Birds´

Toni Collette en Jason Patric gecast in oorlogsdrama ´The Yellow Birds´

Ze zullen te zien zijn naast acteurs zoals Jennifer Aniston en Jack Huston in de film.

Zowel Toni Collette als Jason Patric zullen te zien zijn naast Jennifer Aniston en Jack Huston in de nieuwe film The Yellow Birds. De film van Cinelou Films is een verfilming van Kevin Powers' gelijknamige boek uit 2012. De opnames van het oorlogsdrama gingen onlangs van start. Het script van de film werd geschreven door David Lowery (Ain't Them Bodies Saints) en de regie is in handen van Alexandre Moore (Blue Caprice).

The Yellow Birds gaat over twee jonge soldaten (Tye Sheridan en Alden Ehrenreich) die moeten vechten in de Golfoorlog en elkaar zweren dat ze er alles aan zullen doen om elkaar te beschermen. Huston speelt de rol van sergeant Sterling, een oudere officier die de twee jongemannen onder zijn goede neemt en Aniston speelt de moeder van een van de twee jongens. Wanneer het ondenkbare gebeurt, moet een van de twee soldaten veel moeite doen om niet de waarheid uit te spreken en de vrede van een rouwende moeder te verstoren.

Collette (Krampus, The Sixth Sense) zal de moeder spelen van de andere jonge soldaat. Patric (Sleepers) zal de rol spelen van ene Captain Anderson. Het is nog onduidelijk wanneer The Yellow Birds in de bioscopen moet draaien.



NieuwsFilm

meest populair