Doomsday niet grootste bedreiging in 'Batman v Superman: Dawn of Justice'

Doomsday niet grootste bedreiging in 'Batman v Superman: Dawn of Justice'

En de officiële website onthult een nieuwe promo.

De recent verschenen volledige trailer van Batman v Superman: Dawn of Justice kwam flink onder vuur te liggen. Er zouden te veel beelden getoond worden en weinig mensen waren te spreken over het uiterlijk van de über-slechterik Doomsday. Production designer Patrick Tatopoulos geeft de fan hoop.

Tatopoulos vertelde tegenover het Franse magazine Premiere e.e.a. over wat we mogen verwachten rond Superman en Doomsday en laat dan weten dat er "grotere bedreigingen zijn." Tevens zei hij dat de tijdslijn de fans zal gaan verrassen en dat "Doomsday niet de enige slotakte is. En degene die denken dat ze al te veel weten, zullen daadwerkelijk verrast worden."

De officiële website van Warner Bros. heeft ondertussen een nieuwe promo onthuld voor de veelbesproken superheldenfilm van regisseur Zack Snyder. Het lijkt erop dat de filmstudio zich dit keer heeft kunnen inhouden. De beelden tonen de belangrijkste personages, met de superhelden Batman (Ben Affleck), Superman (Henry Cavill) en Wonder Woman (Gal Gadot). Ook zien we reporter Lois Lane (Amy Adams) en slechterik Lex Luthor (Jesse Eisenberg), naast de nieuwe Batwing en Batmobile.

Hoe de échte aftrap van het DC Extended Universe gaat uitpakken zien we vanaf 24 maart in de Nederlandse (3D/IMAX) bioscopen.



NieuwsFilm

meest populair