Vele nieuwe foto's 'Bridget Jones's Baby'

Vele nieuwe foto's 'Bridget Jones's Baby'

Renée Zellweger en Colin Firth zijn wederom van de partij, met Patrick Dempsey nieuw in beeld.

We moeten nog een poos wachten op de nieuwe Bridget Jones-film, om de lange wachttijd te verlichten hebben Universal Pictures en Working Title een tiental nieuwe afbeeldingen van Bridget Jones's Baby vrijgegeven, het toekomstige derde deel. Daarin vervult Renée Zellweger opnieuw de titelrol. De vorige twee films, welke in 2001 en 2004 verschenen, werd ze vergezeld door Colin Firth en Hugh Grant als respectievelijk Mark Darcy en Daniel Cleaver. Grant zal echter niet terugkeren. In plaats daarvan zullen kunnen we Patrick Dempsey verwelkomen.

Daar waar de voorgaande titels gebaseerd zijn op de gelijknamige boeken van Helen Fielding, zal deze film niet de derde roman volgen, Bridget Jones: Mad About the Boy. Het plot van de romantische komedie blijft vooralsnog een raadsel, al zullen geniën ontdekt hebben dat het verhaal om een baby draait.





















Sharon Maguire, die ook Bridget Jones's Diary maakte, keert terug voor de regie. Ze filmt naar een scenario van Fielding, David Nicholls en actrice Emma Thompson. Het filmen ging onlangs in oktober van start. Zoals boven vermeldt moeten enthousiastelingen van de serie nog even geduld hebben. Pas in september 2016 kunnen we achterhalen wie de vader van Jones' baby is.



NieuwsFilm

meest populair