Regisseurs: 'Avengers: Infinity War' wordt schokkend

Regisseurs: 'Avengers: Infinity War' wordt schokkend

Er staat veel op het spel en dus moet iemand de prijs betalen.

Het duurt nog wel even voordat ze uitkomen, maar de broers Joe en Anthony Russo vertellen graag over hun volgende Marvel-project: het tweedelige Avengers: Infinity War. In een interview vertelden ze dat mensen zich erop moeten voorbereiden schokkende dingen te zien in de films waarin de Avengers het opnemen tegen de grootste schurk van allemaal: Thanos (Josh Brolin).

”Er staat veel op het spel in zowel Civil War als Avengers: Infinity War, en daar zullen personages een hoge prijs voor moeten betalen. Dat is het hele punt van cumulatief verhalen vertellen. We gaan op een emotionele reis met die personages. We voelen met ze mee. Nu hebben we een verantwoordelijkheid om in het achterhoofd te houden hoe mensen over ze denken en tegelijk moeten we dat meenemen door de verhalen heen. Je kan geen goed verhaal vertellen als er niet veel op het spel staat. Dus er zal een hoge prijs betaald moeten worden, in Civil War. Er zullen personages lijden in die film, en uit die film komen en nooit meer hetzelfde zijn. En in Infinity War staat er nog veel meer op het spel. Mensen moeten verwachten geschokt te raken als ze de film zien.”

Wat ze er precies mee bedoelen weten we natuurlijk nog lang niet, maar vermoedelijk zal niet iedereen het einde levend en wel halen. Dat kan ook niet, want de Avengers gaan het opnemen tegen een van de machtigste schurken in het fictieve universum. Maar voorlopig mogen we alleen wachten: de films gaan pas in mei 2018 en 2019 in première.



NieuwsFilm

meest populair