Algemeen

Sacha Baron Cohen en Mark Strong op nieuwe poster 'The Brothers Grimsby'

De komische actiefilm draait vanaf 3 maart 2016 in de Nederlandse bioscopen.

door Zilko Tarici om 10:56 in Algemeen
Sony Pictures heeft een nieuwe poster van spionage-spoof The Brothers Grimsby online geplaatst. In de nieuwe komische actiefilm spelen Britse acteurs Mark Strong en Sacha Baron Cohen de rollen van een superspion en zijn dwaze broer. De poster kun je uiteraard hieronder bekijken!

De film gaat over Nobby (Baron Cohen), een man met elf kinderen en het mooiste vriendinnetje in het Noord-Oosten van Engeland (Rebel Wilson...). Er ontbreekt echter nog een ding: zijn broertje Sebastian (Strong), waar Mark al 28 jaar naar zoekt na als kinderen van elkaar gescheiden te zijn. Nobby doet nu alles om herenigd te worden met Sebastian, maar is zich er niet bewust van dat zijn broer de dodelijkste spion van MI6 is. Al snel moeten ze samen vluchten voor een groep superschurken, en beseft Sebastian dat hij de wereld alleen kan redden met de hulp van zijn idiote broer.

Louis Leterrier (Now You See Me, The Incredible Hulk) regisseerde The Brothers Grimsby. Naast de eerder genoemde acteurs zijn er in de film ook rollen weggelegd voor Penelope Cruz, Isla Fisher en Gabourey Sidibe. De film draait vanaf 3 maart 2016 in de Nederlandse bioscopen.
0 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

NieuwsFilm

meest populair