Batcave onthuld op concept art 'Batman v Superman: Dawn of Justice'

Batcave onthuld op concept art 'Batman v Superman: Dawn of Justice'

En wat hebben Ben Affleck en Jeremy Irons te vertellen over hun personages?

Elke versie van Batman heeft één ding gemeen: de Batcave. Hoe de Dark Knight het ook op neemt tegen de georganiseerde misdaad in Gotham City, hij werkt altijd vanuit zijn grot. Die ziet er elke incarnatie weer anders uit en reflecteert gewoonlijk het karakter van het personage. Middels Entertainment Weekly is nu concept art naar buiten gebracht waarop de Batcave van Ben Afflecks Batman te zien is. Het personage speelt een hoofdrol in Zack Snyders Batman v Superman: Dawn of Justice.

”Batman vertegenwoordigt menselijke wezens, sterfelijke mannen,” vertelde Affleck aan het blad. ”In een wereld vol Flashes en Aquamen en Supermen, moet er iemand zoals hem zijn. Het is interessant dat hij in de boeken de leider van de Justice League wordt – hoe dat nu gaat lopen weet ik niet – maar zijn menselijkheid heeft ook toegevoegde waarde.”

Ook Jeremy Irons, die Alfred speelt in de film, vertelde ditmaal iets over zijn personage. Deze ”Alfred doet veel meer in onze film dan je anders van hem gewend bent. Hij repareert veel, maar zijn mening telt ook zwaar mee in de beslissingen die Bruce neemt.” De film draait vanaf 24 maart in de bioscoop.



NieuwsFilm

meest populair