Gaat [...] dood in 'Captain America: Civil War'?

Gaat [...] dood in 'Captain America: Civil War'?

Alleen lezen als je niet bang bent voor potentiële spoilers!

Captain America: Civil War gaat draaien om de gevolgen van superheldenacties. Daarbij zal de strijd tussen Captain America (Chris Evans) en Iron Man (Robert Downey Jr.) erg heftig worden, bleek recent uit een interview met regisseurs Joe en Anthony Russo. Zo erg zelfs dat ”iemand de prijs moet betalen”. Latino Review zegt nu te weten wie. Vanaf hier volgen potentiële spoilers.

Volgens de site, die zo nu en dan goed zit met zijn vele geruchten rond superheldenfilms, zal de film eindigen met de begrafenis van niemand minder dan Steve Rogers. Hij zou een deal sluiten met de regering om zo zijn bondgenoten te bevrijden. In ruil daarvoor zou hij zichzelf aangeven, maar op het laatste moment wordt hij gedood.

Van die scène zouden maar liefst drie versies gemaakt zijn. In elk van die versies spreekt één van de volgende personages: Bucky (Sebastian Stan), Falcon (Anthony Mackie) en Sharon Carter (Emily VanCamp) de wens uit om het schild van Captain America over te nemen. Eén daarvan zou gebruikt worden en daarmee krijgt Captain America dus als eerste Marvel-personage een opvolger.

Als het verhaal van Latino Review blijkt te kloppen uiteraard. Voor zover bekend heeft acteur Chris Evans namelijk gewoon getekend voor een van de hoofdrollen in Avengers: Infinity War. Wellicht dat hij dan op miraculeuze wijze terugkeert, of dat Marvel ditmaal echt een held laat doodgaan. Wat denken jullie? Haalt Captain America het einde van de film levend?

NieuwsFilm

meest populair