Foto 'Fantastic Beasts' laat Eddie Redmayne los in New York

Foto 'Fantastic Beasts' laat Eddie Redmayne los in New York

Nieuwe blik op de Harry Potter-prequel.

Warner Bros. heeft via Empire een nieuwe foto vrijgegeven van de Harry Potter-prequel Fantastic Beasts and Where to Find Them. Opnieuw zien we hoofdrolspeler en Oscarwinnaar Eddie Redmayne (The Theory of Everything, The Danish Girl) als zijn personage, de magie-zoöloog Newt Scamander.

Op de foto zien we Scamander samen met zijn koffertje, waarin vermoedelijk zijn boek 'Fantastic Beasts and Where to Find Them' zit, vol allerlei magische wezens. Deze wezens is hij op zijn vele reizen tegengekomen en hij heeft ze allemaal weten op te schrijven in het boek dat later uitgroeit tot lesstof op de toverschool Zweinstein. Op de achtergrond zien we het New York van de jaren 20 van vorige eeuw. In die periode zal de fantasyfilm zich dan ook afspelen.



In de film, naar verwachting de aftrap van een drieluik, van Harry Potter and the Deathly Hallows: Part 1 & 2-regisseur David Yates zien we ook rollen van Colin Farrell, Katherine Waterston, Alison Sudol, Dan Fogler, Jon Voight en Ezra Miller. Vanaf 17 november 2016 moet de film gaan draaien in de Nederlandse (3D/IMAX) bioscoopzalen. Hieronder de eerdere teaser:



NieuwsFilm

meest populair