'Black Panther' wordt "groot geopolitiek actieavontuur"

'Black Panther' wordt "groot geopolitiek actieavontuur"

Kevin Feige onthult waar de 18e MCU-film zich voornamelijk afspeelt.

Over een paar maanden zal Chadwick Bosemans Black Panther a.k.a. T'Challa debuteren in Captain America: Civil War, om vervolgens begin 2018 terug te keren met zijn eigen avontuur. Marvel Studios-baas Kevin Feige gaf enkele nieuwe details prijs over Black Panther.

"Deze wordt belangrijk," aldus Feige tegenover Empire. "Naast het ongelooflijke titelpersonage krijg je ook alles te zien van Wakanda, dat een heel nieuwe setting en cultuur is om te ontdekken, de cast is voornamelijk Afro-Amerikaans."

Over de insteek van de film zegt Feige: "Het is een groot geopolitiek actieavontuur dat zich focust op de familie en de strijd van T'Challa in Wakanda, en wat het betekent om koning te worden. T'Challa's verhaal is erg belangrijk voor ons aangezien deze linkt aan de volgende Avengers-films, daarom hebben we Black Panther naar voren gehaald."

Black Panther heeft nog geen regisseur gevonden en naast Boseman (42, Get on Up) zijn er officieel nog geen andere acteurs aangetrokken. De achttiende titel in het Marvel Cinematic Universe verschijnt op 16 februari 2018. Hieronder nieuwe promotionele afbeelding voor Civil War, te verschijnen op 5 mei.



NieuwsFilm

meest populair