Nieuwe gedetailleerde synopsis 'Batman v Superman: Dawn of Justice'

Nieuwe gedetailleerde synopsis 'Batman v Superman: Dawn of Justice'

Die meer details onthult over de strijd tussen de twee iconische helden.

De Engelse bioscopenketen VUE heeft een zeer uitgebreide synopsis vrijgegeven van Zack Snyders Batman v Superman: Dawn of Justice. Deze onthult meer van de omstandigheden die Batman (Ben Affleck) en Superman (Henry Cavill) lijnrecht tegenover elkaar brengen. Hieronder de synopsis:

Na zijn strijd tegen General Zod, is Metropolis deels verwoest en Superman de meest controversiële figuur van de wereld geworden. Terwijl hij voor velen een symbool van hoop is, beginnen steeds meer mensen hem te zien als een bedreiging voor de mensheid, en willen ze rechtvaardigheid voor de chaos die hij naar de Aarde bracht. Wat Bruce Wayne betreft is Superman zeker een gevaar voor de samenleving. Hij vreest de toekomst met zo’n grote kracht die onbeheerst blijft en dus trekt hij zijn masker en cape weer aan om Supermans fouten recht te zetten. De rivaliteit tussen de twee is gewelddadig, voortgestuwd door bitterheid en wraakgevoelens en niets kan hen ervan weerhouden deze oorlog uit te vechten. Maar, er staat in de vorm van een derde man een nieuwe bedreiging op: iemand die nog grotere kracht heeft dan de andere twee en de wereld kan bedreigen en vernietigen.

Die derde man waarnaar gerefereerd wordt is vermoedelijk niemand minder dan Jesse Eisenbergs Lex Luthor. Hij experimenteert in de film met het lichaam van de dode General Zod (Michael Shannon), waar vermoedelijk Doomsday uit voortkomt. De film gaat op 24 maart in première.



NieuwsFilm

meest populair