'Furious 8' naar Rusland, Cuba en IJsland

'Furious 8' naar Rusland, Cuba en IJsland

De serie blijft de wereld over gaan.

De Fast & Furious-reeks staat erom bekend zich over de hele wereld af te spelen. De franchise begon ooit in Los Angeles, maar reisde al naar locaties als Miami, Tokyo, Rio de Janeiro en Abu Dhabi. Nu melden Variety en THR dat Universal Pictures eraan werkt om opnames te maken in Cuba. Andere locaties waar de film zich af gaat spelen zijn Rusland en IJsland.

”Universal Pictures probeert op dit moment toestemming te krijgen van de Amerikaanse en Cubaanse regeringen om een deel van de volgende film in de Fast & Furious reeks in Cuba op te nemen,” schreef de studio in een statement. Andere delen van de opnames vinden in elk geval plaats in New York en Atlanta. Rusland en IJsland worden verder ook verkend.

De verwachtingen voor deze achtste film in de franchise zijn hooggespannen. Afgelopen jaar haalde Furious 7 nog zo’n 1,5 miljard dollar op aan de wereldwijde box office. Naast Vin Diesel zullen ook Jason Statham, Dwayne Johnson, Kurt Russell en andere oudgedienden van de franchise terugkeren. De film van regisseur F. Gary Gray moet in april 2017 in première gaan en vormt het begin van een laatste trilogie in de franchise.



NieuwsFilm

meest populair