Zack Snyder reageert op trailer-kritiek 'Batman v Superman'

Zack Snyder reageert op trailer-kritiek 'Batman v Superman'

Hij verzekert de fans ervan dat er nog veel te zien is in de actiefilm.

Fans waren niet perse blij met de recente trailer voor Batman v Superman: Dawn of Justice. Er zou veel teveel van het verhaal weggegeven worden, vooral wat betreft de vereniging van Batman (Ben Affleck), Superman (Henry Cavill) en Wonder Woman (Gal Gadot). In een interview met MTV ging regisseur Zack Snyder in op de kritiek. Hij kan zich er niet in vinden.

”Ik heb het voordeel de film gezien te hebben,” vertelde Snyder. ”Het is cool dat fans denken dat het teveel laat zien en ik waardeer het dat mensen niet teveel willen weten. Maar er is nog genoeg dat ze niet weten. Veel van de film zit niet in de trailer.”

Een belangrijk punt is hoe Jesse Eisenbergs Lex Luthor overkomt. ”In de trailer komt hij erg specifiek over. Maar in de film is hij een miljoen keer zo verfijnd als je in die dertig seconden ziet. Maar dat is ook wat het zo leuk maakt. Dat is waarom je naar de films gaat, zodat je de context kan zien en de diepgang kan waarderen.”

De regisseur wil ook vooral dat fans niet teveel weten van de film. ”Je ontwerpt een film als een verhaal dat evolueert terwijl je ernaar kijkt, dus van moment tot moment denk je, ‘Oh god, wat gaat er nu gebeuren? Gaan ze het overleven? Gaan ze dood?’ Dus je wil dat het publiek zoveel mogelijk die ervaring heeft. Ik wil dat mensen de film zien zonder te weten.”

De film draait vanaf 24 maart in de bioscoop.



NieuwsFilm

meest populair