Vermakelijke trailer 'Elvis & Nixon' met Michael Shannon & Kevin Spacey

Vermakelijke trailer 'Elvis & Nixon' met Michael Shannon & Kevin Spacey

Naar een humoristische ontmoeting die in het Witte Huis plaatsvond op 21 december 1970.

De officiële trailer van Elvis & Nixon heeft eindelijk diens weg naar het internet gevonden. Inmiddels is 't alweer een jaar geleden dat we een eerste blik kregen op het komische drama van regisseuse Liza Johnson (Hateship Loveship) waarin Michael Shannon de King of Rock-'n-Roll speelt, Elvis Presley, en Kevin Spacey optreedt als President Richard Nixon. Bekijk de trailer hieronder, alsmede een poster.

Het is vandaag exact 81 jaar geleden toen Presley ter wereld kwam. Deze film onthult de waarheid die achter de eigenaardige ontmoeting schuilt tussen de twee Amerikaanse grootheden. Op 21 december 1970 zijn beide mannen op het hoogtepunt van hun roem en gaan een ontmoeting aan in het Oval Office van het Witte Huis. De fameuze muzikant had namelijk een verzoek, hij wilde graag een undercover agent worden om zo zijn steentje bij te dragen in de oorlog tegen drugs en hippies, waar hij minachting voor bezat. Hoewel Nixon de ontmoeting behoorlijk ongemakkelijk vond verlopen, dacht hij wel oprecht dat Presley een positieve boodschap kon overbrengen onder het jonge volk.



Het scenario is tot stand gekomen dankzij acteur Cary Elwes (Saw) en Joey en Hanala Sagal. Andere castleden zijn Colin Hanks, Evan Peters, Alex Pettyfer, Johnny Knoxville, Tracy Letts, Tate Donovan en Sky Ferreira. De dramedy zal ergens in april overzees uitkomen.



NieuwsFilm

meest populair